Yandex Metrica

Sitede Ara

İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere imza attı: Çocukları ve kadınları da öldürecekler!

İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere imza attı: Çocukları ve kadınları da öldürecekler!

Meclis Genel Kurulu'na gelmeden önce Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülen başıboş köpek sorunu ilişkin yasa düzenlemesi İYİ Parti, CHP ve DEM'in itirazları nedeniyle bir türlü oylanamıyor. 

Gündem

17.07.2024, 19:25

Son yıllarda sayıları giderek artan ve büyük bir soruna dönüşen başıboş sokak köpekleri sorununun çözümü için AK Parti tarafından Meclis'e sunulan düzenleme için görüşmeler sürüyor. 

İYİ Parti, CHP ve DEM ittifak edercesine Meclis Genel Kurul gündemine gelecek düzenlemeya karşı çıkıyor. 

Türkiye'de başıboş köpekler halk sağlığı sorunu haline gelirken muhalefet partileri Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülen kanun teklifine akıl almaz gerekçelerle direniyor. 

3 bin 600 yıllık sır! Denizin dibinden tarih çıktı! İki kaya arasına sabitlenmiş hançer görenleri şoke etti 3 bin 600 yıllık sır! Denizin dibinden tarih çıktı! İki... Haberi Görüntüle

İYİCE ÇİRKİNLEŞTİ: DAHA SONRA ÇOCUKLARI VE KADINLARI ÖLDÜRECEKLER

Başıboş köpek sorununun devam etmesini isteyen gruplarla bir araya gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, tuhaf sözlerle iyice çirkinleşti. 

Başıboş köpek sorunu ile ilgili kanuni düzenlemenin yapılmasına direneceklerini söyleyen İYİ Partili Özdemir, "Hayvanları öldürmeye başlarsa, bu güç gösterisi haline gelecektir. Daha sonra güçleri yettiğinde çocukları ve kadınları de öldürmeye başlayacaktır. Bu bir sarmal halinde devam edecektir. Sadece Suriyelilerle değil bunla da 'demogojik' yapısını ve sosyolojisini bozacaklardır." dedi.

Özdemir'in "demografik" yerine "demogojik" demesi alana yönelik bilgisini gösterdi.

Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen soruşturma başlatıldı' Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen... Haberi Görüntüle

DÜZENLEMEYİ ENGELLEMEYE ÇALIŞACAKLARINI İTİRAF ETTİ

Kanun değişikliğinin tıkanması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıklayan Özdemir, her bir madde için şerh koyacaklarını söyleyerek komisyonu tıkayacaklarını belirtti.

Kanun geçtiğinde de Anayasa Mahkemesi'ne gideceklerini söyleyen İYİ Partili Özdemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bu şerhleri biz koyacağız. Daha sonra bu Meclis'e inecek. Meclis'te milletvekilleri tarafından kabul edilecek ya da edilmeyecek. Ben ve İYİ Parti'den milletvekili olan arkadaşlarımız her maddenin altına önergesini hazırladı. Daha sonra şerhlerini koyacaklar. Ama maalesef bütün muhalefet birleşsek, AK Parti ve hükmedenlerin sayısına ulaşamıyoruz. Onlar 'evet' derse 'evet' oluyor, 'hayır' derse 'hayır' oluyor. Biz bunu Meclis'te beceremeyeceğiz."

Metrodaki canavar: Toka satan Suriyeli çocuğa tokat attı, sosyal medya yıkıldı Metrodaki canavar: Toka satan Suriyeli çocuğa tokat attı, sosyal medya... Haberi Görüntüle

KAMUOYU OLUŞTURUN TAVSİYESİ VERDİ

"Kamuoyu oluşturun" tavsiyesi veren Özdemir, yasanın Ekime kalmayacağını ve Meclis kapanmadan kanun değişikliğinin geçeceğini vurguladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading