Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de orman yangını! Bir site tahliye edildi: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

İzmir'de orman yangını! Bir site tahliye edildi: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

İzmir'in Dikili ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, yerleşim yerlerine doğru yaklaşmaya başladı. Bunun üzerine çevrede bulunan bir site tahliye edilirken ekiplerin yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.  

Gündem

26.07.2024, 17:34

İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14:20 sıralarında nedeni henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangına ilk müdahalesini yapan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yerleşim yerine yakın olması sebebiyle ekip sayısını artırdı. Ekipler an itibarıyla 10 uçak, 6 helikopter, 25 arazöz, 9 su ikmal, 3 dozer ve 2 yer ekibiyle yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlan yayınlandı: Onlarca memur alınacak: 65 KPSS puanı olan başvuruyor! İlan yayınlandı: Onlarca memur alınacak: 65 KPSS puanı olan başvuruyor! Haberi Görüntüle

BİR SİTE TAHLİYE EDİLDİ

Rüzgarın da etkisiyle yayılarak büyüyen alevler, yerleşim yerine yaklaşmaya başladı. Yangının yaklaştığı Mavikent Sitesi'nde oturan vatandaşlar tedbir amaçlı olarak tahliye edildi.

Çandarlı-Denizköy kara yolu da yangın nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading