Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir’i sağanak vurdu: Elektrik akımına kapılan 2 kişiden kahreden haber

İzmir'de sağanaktan kaçmaya çalışan 2 kişi, elektrik akımına kapılarak öldü. Enver Dündar Başar Sokak'taki su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılıp hayatını kaybedenlerin İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz olduğu öğrenildi.

Gündem

13.07.2024, 13:23

İzmir'de dün, etkili olan yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Merkez ilçelerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken Karşıyaka Naldöken Kavşağı girişi ve bazı bölgelerde araçlar su birikintilerinin içinde seyretmek zorunda kaldı.

TCG Anadolu'dan sonra dev proje: Milli Uçak Gemisi için geri sayım başladı! TCG Anadolu'dan sonra dev proje: Milli Uçak Gemisi için geri... Haberi Görüntüle

VAPUR SEFERLERİNE ARA VERİLDİ

Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu seferleri yarım saat durduruldu. İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi'nde (İZBAN) Şemikler-Turan arasında hat üzerine devrilen ağaç nedeniyle seferler bir süre tek hat üzerinden gerçekleştirildi.

Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza ödedi Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza... Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ AKIMA KAPILIP YERE DÜŞTÜ

Konak'ta sağanak yağmurdan kaçmaya çalışan 44 yaşındaki İnanç Öktemay, Enver Dündar Başar Sokak'taki su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılıp yere düştü. 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz de ona yardım etmek isterken akıma kapılıp arkadaşının yanına düştü.

Son dakika: ÖSYM açıkladı: YKS ek tercih tarihleri belli oldu Son dakika: ÖSYM açıkladı: YKS ek tercih tarihleri belli oldu Haberi Görüntüle

ELEKTRİK AKIMINA KAPILIP CAN VERDİLER

Çevredekilerin müdahalesiyle su birikintisinden çıkarılan 2 arkadaşa ilk müdahaleyi olay yerinde vatandaşlar yaptı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle su birikintisinden çıkarılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, apar topar hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlara, kaldırıldıkları Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Alsancak Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, elektrik firması yetkilileri de incelemelerde bulundu.






Habere Tepki Ver

0

0

0

3

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading