Yandex Metrica

Sitede Ara

Jaden Philogene Barcelona'ya mı transfer oldu? Acun Ilıcalı'dan Barcelona'yı şok eden teklif!

Jaden Philogene Barcelona'ya mı transfer oldu? Acun Ilıcalı'dan Barcelona'yı şok eden teklif!

Acun Ilıcalı'nın İngiltere Championship'te mücadele eden takımı Hull City'nin yıldızlarından Jaden Philogene ile ilgili Barcelona iddiası spor gündemine bomba gibi düştü. Genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katan Barceolona'nın Jaden Philogene'i radar aldığı iddia edildi. Peki Jaden Philogene Barcelona'ya mı transfer oldu?

Spor

28.06.2024, 10:06

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin yıldızları arasında yer alan ve Acun Ilıcalı'nın yeteneğine oldukça güvendiği bir isim olan Jaden Philogene hakkında Barcelona'ya transfer olacağı iddiaları ortaya çıktı. Yeteneği ile göz dolduran oyuncuya Katalan ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Haberi Görüntüle

JADEN PHİLOGENE BARCELONA'YA MI TRANSFER OLDU?

 22 yaşındaki yıldız futbolcunun İspanya LaLiga devi Barcelona'nın radarına girdiği iddia edildi. İddia Relevo'da yer aldı. Habere göre; Barcelona'nın ilk hedefinin Nico Williams olduğu ancak bu ismin maliyeti nedeniyle Philogene ismine yönelindiği aktarıldı. 

Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI BARÇA'DAN 30 MİLYON EURO İSTEDİ 

Acun Ilıcalı'nın yıldız oyuncu için 30 milyon euro istediği iddia edildi. Barcelona'nın Hull City ile temasa geçtiği genç yıldızı satın alma opsiyonlu kiralamak istediği belirtildi. 

Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Haberi Görüntüle

JADEN PHİLOGENE KARNESİ

2023/24 sezonunun başında Aston Villa'dan Hull City'ye transfer olan İngiliz futbolcu, turuncu siyahlı forma ile toplamda çıktığı 32 karşılaşmada 12 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading