Kaan Kazgan saldırıya mı uğradı, kim dövdü?

Kaan Kazgan saldırıya mı uğradı, kim dövdü?

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan seyirci olarak katıldığı bir boks müsabakasında saldırıya uğradı. Youtube videosunda açıklama yapan Kaan Kazgan, kendisine saldıranların Batuhan Çarbuğa, Muhammet Osmaoğlu olduğunu açıkladı. 

Gündem

01.06.2024, 09:01

Geçtiğimiz aylarda Savaş Cebeci ile yaşadığı olayla sosyal medyada büyük ses getiren MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan saldıya uğradı.

DMM'den 'kaçak göçmen' iddialarına yalanlama: 'Göç dalgası söz konusu değildir' DMM'den 'kaçak göçmen' iddialarına yalanlama: 'Göç dalgası söz konusu değildir' Haberi Görüntüle

KAAN KAZGAN'A KİM SALDIRDI?

Seyirci olarak katıldığı dövüş müsabakasında arkadan saldırıya uğrayan Kaan Kazgan'a kendisi gibi dövüşcü olan Batuhan Çarboğa, Muhammed Osmaoğlu saldırdı. Youtube videosunda açıklama yapan Kaan Kazgan, kendisine saldıranların Batuhan Çarbuğa, Muhammet Osmaoğlu olduğunu açıkladı. 

CHP'de eşe dosta peşkeş çekmeye tam gaz devam: Büyükçekmece Belediyesi'nde damada yat limanı projesinde kıyak! CHP'de eşe dosta peşkeş çekmeye tam gaz devam: Büyükçekmece Belediyesi'nde... Haberi Görüntüle

KAAN KAZGAN'A NEDEN SALDIRDILAR?

Youtube videosunda açıklama yapan Kaan Kazgan, Batuhan Çarbuğa, Muhammet Osmaoğlu'nun kendisine arkadan saldırdığını belirterek, 2019 yılında yapılan maçta Batuhan Çarboğa'yı 40 saniyede yendiğini ifade etti. Kazgan, Çarbuğa'nın maç görüntülerini silmesi için defalarca kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Elinde 36 kişinin kanı vardı! Failler cezasız kalmadı: Güvenpark terör saldırısı davası sanığına rekor ceza! Elinde 36 kişinin kanı vardı! Failler cezasız kalmadı: Güvenpark terör... Haberi Görüntüle

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Kaan Kazgan, 3 Kasım 1994 yılında Sakarya'da dünyaya geldi. Henüz 9 yaşında iken kick boks ile tanışan ve bu spor dalına gönül veren Kazgan, kısa bir süreliğine ara vermiş olsa da 11 yaşında yeniden spor hayatına döndü. 2011 yılından itibaren aktif bir şekilde spor yaşamını sürdüren Kazgan, profesyonel MMA dövüşçüsü olarak tanınmaktadır.

Habere Tepki Ver

5

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading