Yandex Metrica

Sitede Ara

KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kimdir, nerelirdir? KAAN'ın test uçuşunu hangi pilot yaptı?

KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kimdir, nerelirdir? KAAN'ın test uçuşunu hangi pilot yaptı?

Sabah'ın ilk ışıklarıyla birlikte Ankara semalarında göğsümüzü kabartan KAAN'ın pilotu kimdir? KAAN'ın ilk test uçuşunu hangi pilot yaptı. Milli Muharip Uçağı KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kim, kaç yaşında, nereli? 

Gündem

21.05.2024, 22:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Savunma Sanayisinde tam bağımsızlık" mottosu meyvelerini bir bir vermeye devam ediyor. Son olarak bu sabah Ankara gökyüzünde tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan bir gelişme yaşandı. Yerli ve milli olarak üretilen Milli Muharip Uçağı KAAN gökyüzü ile buluştu. Peki KAAN'ın test uçuşunu hangi pilot yaptı? KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kimdir?

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'nin yalan ve çarpıtmalarına tepki: 'Suç duyurusunun tarihinde tutarsızlık, belgelerde manipülasyon var' Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'nin yalan ve çarpıtmalarına tepki: 'Suç duyurusunun... Haberi Görüntüle

KAAN'IN PİLOTU KİM?

5. nesil savaş uçağı olarak envantere girmeye hazırlanan KAAN bugün ilk test uçuşunu gerçekleştirdi. Ankara gökyüzünde görsel şölen sunan KAAN'ın pilotu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki KAAN'ın pilotu kimdir?  Milli Muharip Uçağı KAAN'ın ilk test uçuşunu Barbaros Demirbaş yaptı.

Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur? Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa... Haberi Görüntüle

BARBAROS DEMİRTAŞ KİMDİR, NERELİDİR?

Türkiye'nin 5. nesil uçağı KAAN'ı gökyüzüne çıkaran Barbaros Demirbaş, uzun yıllara dayanan uçuş deneyimi ve teknik bilgisi sayesinde başarıyla tamamladı. Peki Barbaros Demirbaş Kimdir? Barbaros Demirbaş The Society of Experimental Test Pilots tarafından 2016 yılında üye olarak dikkat çekiyor.

Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Haberi Görüntüle

DÜNYA ÜNLÜ TEST PİLOTU

Barbaros Demirbaş 2015 yılında International The Pilots School'dan mevzun oldu. Barbaros Demirbaş uluslararası alanda üne sahip bir test pilotudur. Öte yandan Barbaros Demirbaş kariyerine National Test Pilot School'da kısa kurslar alarak başladı. 2009 yılında söz konusu okuldan mevsun olan Barbaros Demirbaş, uçuş testleri konusunda büyük deyime sahip oldu.

Kahramanmaraş depremi ne anlama geliyor? Uzman isim uyardı: Üç noktaya dikkat Kahramanmaraş depremi ne anlama geliyor? Uzman isim uyardı: Üç noktaya... Haberi Görüntüle

"UÇAĞI KALDIRDIYSAK UÇURACAĞIZ"

KAAN'nın pilotu Barbaros Demirbaş, "Uçağı kaldırdıysak uçuracağız, uçurduysak indireceğiz, indirdiysek durduracağız. Emniyetle görevi yaptık." dedi.

Habere Tepki Ver

2

2

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading