Kabus geri döndü: Giresun Valiliği ölüm haberini verdi

Kabus geri döndü: Giresun Valiliği ölüm haberini verdi

Giresun Valiliği, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı tanısı konulan 7 kişiden birinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada vatandaşlar yeni vakalara karşı uyarıldı.

Gündem

31.05.2024, 01:20

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dair bilgiler verildi. Valilik açıklamasında bu yıl 7 KKKA vakası görüldüğü belirtildi. 7 vakadan 3'ünün Çamoluk, 2'sinin Alucra ve 2'sinin de Şebinkarahisar ilçelerinde görüldüğü bildirilen açıklamada mart ayından vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına eğitim verildiği aktarıldı. 

Sensodyne boykot mu? Sensodyne kimin, İsrail malı mı? Sensodyne boykot mu? Sensodyne kimin, İsrail malı mı? Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR UYARILDI

Vatandaşlara da çağrı yapılan açıklamada korunma önlemlerine uymanın ve şüpheli durumda vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna başvurmanın önemine değinildi. Bu kurallara uymanın ölümleri önlemede önemli bir paya sahip olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Hastalığın yayılmasını engellemek ve can kayıplarını önlemek için tüm halkımızın bu konuda duyarlı olmasını ve gerekli tedbirleri almasını önemle rica ederiz. Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, halkın sağlığını korumak için çalışmalarına kararlılıkla devam edecek." 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading