Kahin altın formülünü verdi: Dikkat rüzgar tersine dönebilir!

Kahin altın formülünü verdi: Dikkat rüzgar tersine dönebilir!

Altın kahini İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde düşüş trendine giren altın fiyatları 2 bin 400 TL'ye mi gerileyecek?

Ekonomi

29.05.2024, 13:00

Altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Ons altın 2356 dolar seviyesinde. Bu hafta tepki yükselişleri göreceğiz emtia fiyatlarında. 2370-2380 dolar seviyesine kadar bir toparlanma görülebilir." dedi.

Sözlerine devam eden Memiş, "Ancak cılız bir yükseliş var. Çok iştahlı bir yükseliş yok. Dar bant aralığına sıkışmış olan bir ons altın var. Gram altın 2437-2443 lira seviyesinde. Gram altın tarafındaki yatırımcılar ons altını takip etmeli. Ons altın nereye gram altın oraya." ifadelerini kullandı.

"Gram altın tarafında 2400 TL destek seviyesini bu hafta takip etmeye devam edeceğiz." diyen Memiş, "Para piyasalarında bayram hazırlığı var." şeklinde konuştu.

Türkiye'den beyin göçü oranları açıklandı! Bakın hangi bölüm mezunları daha çok tercih etti Türkiye'den beyin göçü oranları açıklandı! Bakın hangi bölüm mezunları daha... Haberi Görüntüle

FAİZ BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Analistler, ABD'de enflasyona ilişkin endişelerin ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirim zamanlamasına ilişkin belirsizliği beslemesiyle varlık fiyatlarında karışık bir seyir izlendiğini belirterek, bugün gözlerin Fed'in Bej Kitap raporuna çevrildiğini söyledi.

ABD'de dün açıklanan verilere göre, Conference Board Tüketici Güven Endeksi 3 aylık düşüşün ardından mayısta aylık 4,5 puan artışla 102'ye çıkarak beklentileri aşarken, bu durum Fed'in politika faizini beklenenden daha geç indirebileceğine yönelik korkuları destekliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading