Yandex Metrica

Sitede Ara

Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden sonra korkutan uyarı!

Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden sonra korkutan uyarı!

Türkiye,  jeolojik yapısı nedeniyle dünyada depremlerle sık sık karşılaşılan ülkelerin başında yer alıyor. Dün, merkez üssü Çanakkale'nin Ezine ilçesinin Bahçeli köyü olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.  

Gündem

23.07.2024, 12:56

Deprem tahminleriyle bilinen Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini de önceden tahmin ederek sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Çanakkale depreminin ardından Hoogerbeets yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tükiye'de yaşayan vatandaşlara "Tetikte olun" uyarısında bulundu.

Dün, Çanakkale'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki  deprem, çevre illerde de hissedildi. 22 Temmuz tarihinde meydana gelen bu son deprem, deprem haberlerine bir yenisini daha ekledi ve deprem kuşağımızda olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. 

İstanbul'daki taksilerde yeni dönem: UKOME'de kabul edildi İstanbul'daki taksilerde yeni dönem: UKOME'de kabul edildi Haberi Görüntüle

DEPREM ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ 

Son olarak Ezine'de şiddeti 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliğinin 10.2 km olduğu bildirildi. Bu deprem, Çanakkale'nin yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından vatandaşlar tedirginlik yaşarken, uzmanlar ve yetkililer de durum hakkında değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP'li Özkan'a tepkiler çığ gibi! Soruşturma başlatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP'li Özkan'a tepkiler çığ gibi! Soruşturma... Haberi Görüntüle

FRANK HOOGERBEETS'İN UYARISI

Deprem tahminleriyle bilinen Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini de önceden tahmin ederek sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Çanakkale depreminin ardından Hoogerbeets yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Tetikte olun" uyarısında bulundu.

Bu tür uyarılar, özellikle deprem kuşağında yer alan Türkiye gibi ülkelerde büyük önem taşıyor. Türkiye'nin Kuzeybatı'sı için stres yapılarındaki riski işaret eden Hoogerbeets bu bölgede yaşayanların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading