Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası!

Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası!

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi'nde  zorlandığı müsabada Karadağ'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı topa tuttu.

Spor

12.10.2024, 14:20

A Milli Takımızı, Uluslar Ligi müsabakasında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynan maçta, milliler skoru bulmak anlamında bir hayli zorlandı. A Milli Takım, karşılaşmanın 69. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin ayağından bulduğu gol ile müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Almış olduğu bu skor ile A Milli Takım, nağmağlup bir şekilde 7 puan ile bulunduğu grupta lider olmayı başardı. 

Oynana bu zorlu maçın ardınan Kontraspor'a değerlendirmeler bulunan Nihat Kahveci, teknik direktör Vincenzo Montella'yı sert bir dille eleştirdi.

TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri Haberi Görüntüle

"MUTLU DEĞİLİM"

A Milli Takımın maça iyi bir giriş yaptığı ifade eden Nihat Kahveci, "Eksik olan gollerdi. Keşke 3-0, 4-0 diyebilseydik. Şahsen ben mutluyum" dedi.

İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku Haberi Görüntüle

"İNANILMAZ PASLAR ATTI"

Stoper ikimiz Abdülkerim ve Merih için övgü dolu sözler kullanan Kahveci, "Cengaver gibi oynadılar. Abdülkerim oyun kurulumunda inanılmaz paslar attı" ifadesine yer verdi.

Milli Takım kadrosundan çıkartıldılar! Sakatlıkları ciddi mi? Milli Takım kadrosundan çıkartıldılar! Sakatlıkları ciddi mi? Haberi Görüntüle

"ZEMİN AĞIRDI"

Müsabakada Uğurcan Çakır'a çok iş çıkmadığını dile getiren Kahveci, "Daha fazlasını beklerdim ama sarı karttan sonra tedirginlik başladı. Zemin de ağırdı" dedi.

RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

"BU ZEMİNDE BU KADAR PUAN TOPLANMASI BAŞARI"

Samsunspor zeminini ağır eleştiren Kahveci, "Ama stadyumdaki atmosfer muhteşemdi. Samsunspor'un bu zeminde bu kadar puan toplaması başarı. Tebrik ediyorum" dedi.

Karadağ'ın hocasına teşekkür eden Kahveci, "Prosinecki hocama da teşekkür ediyorum onu oyundan aldı. Camaj çıktıktan sonra çok etkili gelemediler" dedi.

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı... Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu!... Haberi Görüntüle

"İYİ OYNAMADILAR"

Maça forvet olarak başlayan Barış Alper Yılmaz'ın iyi oynamadığını dile getiren Kahveci, Bertuğ Yıldırım'ın performansının da hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

Kenan Yıldızın'ın oyuna sonradan girdikten sonra etki yaptığını vurgulayan Kahveci, "Cenk Tosun ve Umut Nayir gibi oyuncular tercih edilebilirdi"  dedi.

Jakobs ameliyat mı oluyor? Sakatlık açıklaması... Jakobs ameliyat mı oluyor? Sakatlık açıklaması... Haberi Görüntüle

"KENAN YILDIZ İDDİASI"

Kenan Yıldız'a dair önemli bir iddia ortaya atan Kahveci, Montella'nın bir dahaki maç gurbetçi oyuncuyu ilk 11'de başlatma ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı.

Talimat ne diyor? Hakemi tehdit eden Okan Buruk'a ceza kapıda Talimat ne diyor? Hakemi tehdit eden Okan Buruk'a ceza kapıda Haberi Görüntüle

"SEMİH'E ÜZÜLÜYORUM"

Semih Kılıçsoy için Kahveci, "Montella da Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş. Oyuna bile almadı. Şöyle de yapabilirdi; siz ortalığı yıktınız ama bakın ben oynatıyorum da diyebilirdi. Ben Semih'e üzülüyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading