Sitede Ara

Kalpazan dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Kalpazan dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kalpazan için geri sayım başladı. O3 Medya yapımcılığında ekranlara gelecek olan Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosu ise fırtına estirecek. Peki, Kalpazan ne zaman başlıyor?

Sinema / Dizi

29.09.2024, 19:00

Yeni sezonda Show TV ekranlarında ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Kalpazan dizisinde geri sayım devam ediyor. Yapımını O3 Medya’nın yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor.

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğinde hayat bulacak olan Kalpazan dizisinde sadece oyunculuk performansı değil aynı zamanda da yaratıcı ekibin vizyonu da çok ses getirecek.

Kalpazan

Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor? 2 Ekim Kuruluş Osman yeni bölüm var mı? Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor? 2 Ekim Kuruluş... Haberi Görüntüle

KALPAZAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı Kalpazan dizisi çok yakında Show TV ekranlarında başlıyor.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün birlikte kaleme aldığı Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Sinan Arslan, Aslı İçözü, Güler Göksun, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading