Yandex Metrica

Sitede Ara

Kanser tedavisi gören İngiltere Kralı 3. Charles, görevini Galler Prensi William'a devretti

Kanser tedavisi gören İngiltere Kralı 3. Charles, görevini Galler Prensi William'a devretti

Bir süredir kanser tedavisi gören İngiltere Kralı 3. Charles, Kara Havacılık Komutanlığındaki Kurmay Albay rütbesini oğlu Prens William'a devretti. Kral Charles, bu görevi 32 yıl önce almıştı.

Dünya

17.05.2024, 13:22

İngiltere Kralı 3. Charles, Hampshire'daki Ordu Havacılık Merkezi'nde düzenlenen törenle Kara Havacılık Komutanlığındaki Kurmay Albay rütbesini oğlu Prens William'a devretti. Kral Charles, bu görevi 32 yıl önce almıştı.

Törende konuşan Kral Charles, "Galler Prensi'nin yeni Kurmay Albayınız olmasıyla gelecekte daha da güçleneceğinizi umuyorum. İşin güzel tarafı, kendisi gerçekten de çok iyi bir pilot. Bu da cesaret verici." dedi. 

Kassam Tugayları'ndan Hizbullah açıklaması! Ebu Ubeyde: 'Düşmanın cezadan kurtuluşu yok! Kassam Tugayları'ndan Hizbullah açıklaması! Ebu Ubeyde: 'Düşmanın cezadan kurtuluşu yok! Haberi Görüntüle

TESTİS KANSERİ Mİ?

İngiltere Kralı 3. Charles, kamuoyuna açıklanmayan bir kanser türü ile mücadele diyor. Bir süredir tedavi gören Kral Charles, Prens William'a askeri görevini devrettiği programda daha önce testis kanseri nedeniyle kemoterapi görmüş gaziyle konuştu. Bu görüşme özellikle sosyal medyada kralın testis kanseri olabileceği yönünde yorumlara neden oldu. Kralın, gaziye gördüğü tedavi nedeniyle tat alma duyusunu kaybettiğini söylediği bildirildi.

Yeni soykırım hazırlığı! İki günde 250 bin Filistinli zorla yerinden edildi! Yeni soykırım hazırlığı! İki günde 250 bin Filistinli zorla yerinden... Haberi Görüntüle

KAMUYA AÇIK PROGRAMLARA KATILIYOR

Kral Charles'ın sağlık sorunlarıyla ilgili ilk açıklama 26 Ocak'ta yapılmıştı. Kralın prostat büyümesi nedeniyle tedavi göreceği ve kamuya açık programlara bir süre katılamayacağı söylenmişti. 5 Şubat'taki tetkiklerde ise kralın kanser olduğu ve tedavisine hemen başlandığı bildirilmiş ancak kanserin türü hakkında bir bilgi verilmemişti. Buckingham Sarayı, ortaya atılan çeşitli iddialara açıklık getirmek için kralın prostat kanseri olmadığını duyurmakla yetinmişti. Kral Charles, birkaç aydır kamuya açık etkinliklere 30 Nisan'da Macmillan Kanser Araştırmaları Merkezi'ndeki programa kadar katılmamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading