Yandex Metrica

Sitede Ara

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'tan Dursun Özbek'e Ali Koç yanıtı!

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kendisi hakkındaki sözlerine cevap verdi. Saraç, Özbek'i hedef alarak, "Lütfen eksik bilgi ile benim ismimi açıklamalarınıza karıştırmayın" ifadelerini kullandı.

Spor

10.06.2024, 10:09

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Habertürk TV'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım yayınında gelişen bir diyaloğu eksik ve yanlış anladığını ifade eden Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, Dursun Özbek'in iddialarına cevap verdi. 

"Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor" diyen Dursun Özbek, "Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için..." ifadeleni kullanmıştı.

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve... Haberi Görüntüle

"KASEDİ KOY DEMİYOR, FATİH BEY DİYOR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu sözleri üzerine açıklama yapan, Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, "Başkanım öyle dediğiniz gibi olmadı, eksik nakletmişler size Ali Başkan yayında Fatih Saraç kasedi koy demiyor, Fatih bey diyor." dedi.

 Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç

Açıklamalarına devam eden Saraç, "Ali başkan kasedi koy demiyor, kaset mümkün mü değil mi diyor. Üstelik siz de bana kimi zaman Fatih diyorsunuz yaşım itibariyle, ben de size Dursun abi diyorum saygımdan ötürü" dedi.

Son dakika... Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferini resmen açıkladı Son dakika... Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

"YALAN HABERLE YANLIŞ YÖNLENDİRMİŞLER"

Ali bey ile benim aramdaki samimiyeti siz de biliyorsunuz ve bunda hiç yanlış bir şey yok diyerek sözlerine devam eden Saraç, "Dursun abiye yalan söylemişler, Dursun abiyi dinlemediği yayınla ilgili yalan haberle yanlış yönlendirmişler" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Saraç, "Eksik bilgi ile benim ismimi lütfen açıklamalarınıza karıştırmayın sizden ricam budur" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Loading