Yandex Metrica

Sitede Ara

Kaybedeceklerini anladılar giderayak İstanbul'u satışa çıkardılar! CHP'li İBB yönetimi ceplerini doldurmanın derdine düştü!

Kaybedeceklerini anladılar giderayak İstanbul'u satışa çıkardılar! CHP'li İBB yönetimi ceplerini doldurmanın derdine düştü!

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetiminde olan İBB, İstanbul'un merkezi bölgelerinden olan Kozyatağı'nın adını Pegasus'a sattı. Seçimi kaybedeceğini anlayan İmamoğlu yönetimi, ceplerini doldurmanın peşine düştüler. Seçime sayılı günler kalmışken CHP'li İBB yönetiminde 'Kirli para' olayları ciddi düzeylerde boy göstermeye başladı. Son olarak İBB şirketi Metro İstanbul ile Sabancı ailesinin şirketi Pegasus ile imzalanan anlaşma ile Kozyatağı metro durağının adı, Pegasus-Kozyatağı oldu.

Gündem

17.05.2024, 11:44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un en işlek merkezlerinden olan Kozyatağı'nın isim hakkını Sabancı ailesine sattı. Seçimi kaybedeceğini anlayan CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB çalışanları, ceplerini doldurmanın peşine düştü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Metro İstanbul ile Pegasus arasında imzalanan anlaşma gereğince Kozyatağı metro durağının adı ''Pegasus-Kozyatağı'' oldu. Metro İstanbul ve Pegasus arasındaki anlaşmanın 3 yıllık olduğu, ''İBB'nin aldığı miktar'' ise gizli tutulması dikkat çekti.

4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun! 4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU ŞİRKET YÖNETİR GİBİ BELEDİYEYİ YÖNETİYOR!

SoL Haber'e konuşan, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) İBB adayı Orhan Gökdemir, Metro İstanbul-Pegasus arasında anlaşma imzalanmasını sert sözler ile eleştirdi. Gökdemir, CHP'li yönetimin belediyeciliğe ''Şirket'' gözüyle bakıldığını ifade etti.

Gökdemir, ''O sponsorluktan sağlanan gelirin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarasına merhem olacağını sanmıyorum. Herhalde yeni bir kapı açmak istiyorlar. O parkların, durakların patronları onlar değil. İstanbul Büyükşehir Belediyesini bir anonim şirketi haline getirdiler, dolayısıyla belediye başkanı da CEO ve kârlılık esasına göre hareket ediyor. Bunlar belediyenin kuruluş amacına aykırı işler.'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki taksilerde yeni dönem: UKOME'de kabul edildi İstanbul'daki taksilerde yeni dönem: UKOME'de kabul edildi Haberi Görüntüle

''SATILMAYACAK YER BIRAKMAYACALAR! YARIN ÜLKEYİ DE SATARLAR!''

Orhan Gökdemir, ''El koymadığımız İstanbul, İstanbulluların değildir. Satılmayacak yer bırakmayacaklar. Durağını, otobüsünü, feribotunu patronlara satanlar ülkeyi de satarlar'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading