Kayserili Menekşe teyze Kim Milyoner olmak İster'e damgasını vurdu! Yurtdışında aldığı eğitimle herkesi şaşırttı!

Kayserili Menekşe teyze Kim Milyoner olmak İster'e damgasını vurdu! Yurtdışında aldığı eğitimle herkesi şaşırttı!

ATV ekranlarının sevilen programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster programın'a katılan Kayserili Meneşke teyze büyük ilgi topladı. Menekşe teyze aldığı eğitimle ağızları açık bırakırken yarışmadaki başarısı da alkış topladı.

Yaşam

10.06.2024, 11:18

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yerini alan Kim Milyoner Olmak İster programı her haftasonu izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta yarışmaya Kayseri'den Menekşe Koyuncu adındaki katılan yarışmacı ise izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

MENEKŞE TEYZE VİYANA'DA EĞİTİM ALDI

Solucan gübresi üreticisi olduğunu belirten Menekşe teyze Viyana'da eğitim aldığını söyleyerek herkesi şaşırttı.  Devlet tarafından Viyana'ya eğitime gönderilen Menekşe teyze,  "Solucan gübresi üreticisiyim ben aynı zamanda. Devletimizin vermiş olduğu destek kapsamında eğitime katıldım. 500 kişilik sınav yapıldı 10 kişi birinci seçildi bizi Viyana'ya eğitime getirdiler. Eğitimden gelince de bana solucan gübresi verdiler. Herkes bunu yapabilir bunu söylemek istiyorum" dedi.

Ev hanımı olduğunu ve geçimini tarladan sağladığını belirten Meneke teyze, "Bağlık ve bahçelik bir yerde yaşıyorum. Tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanıyor. Ben ev hanımıyım. Tarlada eşime ve kardeşime yardımcı oluyorum" dedi.

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Kenan İmirzalıoğlu'na 'Ezel bey' demesi ise izleyicileri ve İmirzalıoğlu'nu güldürdü. 

Yarışmada 6. soruya kadar gelen Menekşe teyze 'İlahi Komedya adlı eserin yazarı kimdir?' sorusuna joker hakkını kullandı ve yarışmadan çekilme kararı aldı. Menekşe teyze yarışmadan 30 bin TL alarak ayrıldı.

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading