Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu hangi takıma gidecek? Kerem Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Kerem Aktürkoğlu hangi takıma gidecek? Kerem Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'ın şamopiyonluğunda büyük paya sahip oyunculardan biri olan Kerem Aktürkoğlu'nun şampiyonluk kutlamalarında keyifsiz olması ve taraftarlara veda eder gibi el sallaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılacağı haberleri gelmeye başladı. Peki Kerem Aktürkoğlu hangi takıma gidecek? Kerem Galatasaray'dan ayrılacak mı? 

Spor

29.05.2024, 16:37

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli paya sahip. Icardi ile iyi bir ikili olan Kerem Aktürkoğlu hem golleri hem de asistleriyle pek çok karşılaşmada takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Şampiyonluk kutlamalarına Barış Manço'nun 'Simsyah gecenin koynundayım, yapayalnız...' sözlerinin olduğu Dönence isimli şarkısıyla çıkması da kafaları karıştırdı. Kutalmalarda taraftarlara veda eder gibi el sallayan Kerem Aktürkoğlu'nun o anları sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Galatasaray'dan transfer bombası: Jonathan Clauss açıklandı Galatasaray'dan transfer bombası: Jonathan Clauss açıklandı Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

İddialara göre Kerem Aktürkoğlu bu sezon kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından Galatasaray'a imza attığında attığı tweeti alıntılayıp 'Kupalar kazandıkça, hayaller yaşandıkça güzel. Yeni hayaller kurma zamanı...' yazmıştı. Bu mesaj da genç oyuncunun yeni maceralara atılacağı olarak yorumladı. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmadı. 

Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu? Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu? Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Menajerlik şirketini yakın zamanda değiştiren Kerem Aktürkoğlu'na İspanya'dan teklif geldiği iddia edildi. İddialara göre Kerem Aktürkoğlu için LaLiga ekibi Real Sociedad 12 milyon euro bonservis bedelini de gözden çıkardı. Kerem Aktürkoğlu'nun transferi konusunda ise henüz Galatasaray'dan ve oyuncudan resmi bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading