Sitede Ara

Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Sabancı Tapan kimdir?

Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Sabancı Tapan kimdir?

Oyuncu Kerem Bürsin, eski sevgilisi Hande Erçel gibi Sabancı Ailesi’ne giriş yaptı. Bürsin’in şu sıralarda Türkan Sabancı ile merhum Sakıp Sabancı'nın torunu olan 31 yaşındaki Melisa Sabancı Tapan ile yeni bir ilişkiye başladı. Peki, Melisa Sabancı Tapan kimdir?

Gündem

22.10.2024, 18:02

37 yaşındaki sevilen oyuncu Kerem Bürsin uzunca bir süre aşktan uzak bir hayat yaşamaktaydı. Şimdilerde Türkan Sabancı ile merhum Sakıp Sabancı'nın torunu olan 31 yaşındaki Melisa Sabancı Tapan yeni bir ilişkiye başlaması dikkatlerden kaçmadı.

Narin Güran cinayetinde kritik aşama: Adalet Bakanı Tunç'tan çarpıcı açıklama! Narin Güran cinayetinde kritik aşama: Adalet Bakanı Tunç'tan çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

MELİSA SABANCI TAPAN KİMDİR?

Elçin Melisa Sabancı Tapan, Sakıp Sabancı'nın torunu ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu üyelerindendir. Tapan, ayrıca Tate Uluslararası Konsey’i, TÜSİAD ve WORLD.MINDS üyesidir.

Melisa Sabancı Tapan

Lisans eğitimini Londra'da tamamlayan Melisa Sabancı Tapan, Richmond Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji dallarında da eğitim almıştır. Daha sonrasında New York’ta Columbia Üniversitesi’nde Ekonomi ve Siyasal Kalkınma üzerine yüksek lisans yapan Tapan; eğitim hayatı boyunca BCG ve PWC gibi danışmanlık şirketlerinde, Uluslararası Enerji Ajansı’nda ve Sabancı Holding’de de çeşitli eğitimlere katılmıştır.

Melisa, farklı alanlarda edindiği iş deneyimiyle finansal katılım ve sürdürülebilir sanayi üzerine çeşitli projelerde kendisine yer bulmuştur. Bilgisini ve tecrübesini sosyal etki gözeten proje ve girişimler etrafında toplayan Tapan, 2019 sonbaharında sanat alanındaki üretimlerin sürdürülebilirliğine destek olmak adına Gate 27 projesini hayata geçirmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading