Yandex Metrica

Sitede Ara

Kilise kurmuştu! ABD'li ünlü yazar ve aktivist Müslüman oldu

Kilise kurmuştu! ABD'li ünlü yazar ve aktivist Müslüman oldu

Sosyal medya fenomeni 44 yaşındaki 4 yaşındaki Amerikalı yazar ve aktivist Jeffery Shaun King Müslüman oldu. Ünlü yazar Ramazan ayına girmeye bir gün kala sosyal medya hesabından Müslüman olduğunu açıkladı. King,  her fırsatta İsrail'in Gazze'deki sivillere yöneik saldırılarını eleştiriyordu.

Dünya

17.05.2024, 20:46

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Amerikalı yazar ve aktivist Jeffery Shaun King, eşiyle Texas’taki bir camiye gelerek Müslüman oldu.

Ramazan'a bir gün kala Müslüman olduğunu açıklayan ünlü yazar, şehadet getirdiği anları gösteren video kaydını kendi hesabından paylaştı.

Texas'taki Valley Ranch Islamic Center’da düzenlenen merasimle, eşiyle İslam'ı seçtiğini ilan eden yazar, "Bizim için hiçbir zaman unutamayacağımız güzel, güçlü, anlamlı bir gündü." ifadelerini kullandı.

King sözlerine şöyle devam etti: 

"Az önce Müslüman olduk. Amerika’daki ve dünyanın geri kalanındaki herkese merhaba. Ben sizin için dua edeceğim, siz de lütfen bizim için dua etmeye devam edin." ifadelerine yer verdi.

Filistin için yaptığı destek konuşmaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan King, kalbinin en sevgili arkadaşları olan Gazzelilerle birlikte olduğunun da altını çizdi.

King, "Bu sabah, dünyadaki 1 milyarı aşkın diğer Müslümanlarla birlikte oruç tutuyor olacağım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading