Yandex Metrica

Sitede Ara

Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir? Ivana Trump neden öldü, kaç yaşındaydı?

Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir? Ivana Trump neden öldü, kaç yaşındaydı?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, gelen son dakika bilgilerine göre hayatını kaybetti. Manhattan'daki dairesinde ölü bulunan isim hakkında merak edilen, "Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir? Ivana Trump neden öldü, kaç yaşındaydı?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kimdir

23.01.2024, 19:32

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, gelen son dakika bilgilerine göre 73 yaşında yaşamını yitirdi. Ivana Trump söylenene göre Manhattan'daki evinde ölü bulundu. Peki, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir? Ivana Trump neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

IVANA TRUMP KİMDİR?

20 Şubat 1949'da Çek Cumhuriyeti'nde dünyaya gelen Ivana Trump, Kayak eğitmeni, moda tasarımcısı ve inşaat işlerinde kendi başarısını göstermiştir. 1977 yılında Donald Trump ile evlenen isim, 1992 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten 3 çocukları olmuştur. Ivana Trump, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi aynı zamanda Ivanka ve Eric Trump'ın ve Donald Trump Jr'nin de annesidir. 

IVANA TRUMP NEDEN ÖLDÜ?

Trump, sosyal medya platformu Truth Social aracılığıyla kendi açıklamasını şu şekilde yaptı;

 "İvana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini öğrendim. Onu seven herkese, çok sayıda kişiye bildirmekten çok üzgünüm. Harika ve ilham verici bir hayat süren harika, güzel ve harika bir kadındı.Gururu ve sevinci üç çocuğu Donald Jr., Ivanka ve Eric'ti.Hepimizin gurur duyduğu gibi onlarla gurur duyuyordu. Huzur içinde yat Ivana!" 

Ivana Trump'ın yaşlılığa bağlı hastalıklar sebebi ile hayatını kaybettiği tahmin edilse de aile tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading