Yandex Metrica

Eren Elmalı kimdir? Eren Elmalı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Eren Elmalı kimdir? Eren Elmalı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor, Evren Eren transferini KAP'a bildirdiği açıklandı. Bordo mavili takıma transfer olan Evren Eren, internette araştırılmaya başladı. İnternette Evren Eren hayatı merak ediliyor. Peki Eren Elmalı kimdir? Eren Elmalı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

21.05.2024, 22:18

Süper Lig'in geçen sezon şampiyonu olan Trabzonspor yaptığı transferlerle gündemde yerini koruyor. Son olarak Evren Eren'i renklerine dahil eden Tranzonspor, futbolcunun hayatının araştırılmasını sağladı. Vatandaşlar internette Eren Elmalı kimdir diye araştırıyor. Peki Eren Elmalı kimdir? Eren Elmalı kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Murat Aydın kimdir, nereli? Murat Aydın hayatı ve kariyeri Murat Aydın kimdir, nereli? Murat Aydın hayatı ve kariyeri Haberi Görüntüle

EVREN EREN ELMALI KİMDİR?

Evren Eren Elmalı, 7 Temmuz 2000 tarihiinde İstanbul'da doğdu. Eren Elmalı, sol bek oyuncusudur.

Murat Aydın kimdir, nereli? Murat Aydın hayatı ve kariyeri Murat Aydın kimdir, nereli? Murat Aydın hayatı ve kariyeri Haberi Görüntüle

 EREN ELMALI HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Eren Elmalı, futbola 2011 yılında Kartalspor'da adım attı. Eren, burada 7 yıl bulundu. Dönem sonrası Kasımpaşa altyapısına transfer olan Eren Elmalı, Ağustos 2018 tarihinde geldiği Kasımpaşa'da Temmuz 2019 tarihinde profesyonel oldu. Eren, 2019/20 sezonunu TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor'da bulundu. Eren Elmalı, kiralık olarak forma giydiği Silivri'de ligde 25, kupada 2 maça çıkan futbolcu, skor katkısı veremedi.

2020/21'de Lacivert Beyazlı ekibe dönen Eren, süre almakta zorluk çekti ve ligde 4, kupada 2 maçta forma terletti. 2021/22 döneminde Haddadi'nin Malatyaspor'a transfer olduktan sonra sol beke transfer yapmayan Kasımpaşa, formayı Eren'e verdi. Kendisinden beklenen performansı veren ve takımın gözdeleri arasında bulunan genç oyuncu, çıktığı 35 resmi maçta 1 gol, 4 asistle oynadı.

Evren Eren'in güncel piyasa değeri 900 bin Euro'dur. Kasımpaşa ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Eren'in boyu 1.80 cm'dir. Genç oyuncu Evren Eren, U21 Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading