İdris Nebi Taşkan kimdir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşında?

İdris Nebi Taşkan kimdir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kısa süre önce final veren n Baht Oyunları'nda Rüzgar karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan'ın hayatı merak konusu oldu. İdris Nebi Taşkın hakkında merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kimdir

19.05.2024, 00:42

Son olarak karşımıza Baht Oyunları dizisindeki Rüzgar karakteri ile çıkann İdris Nebi Taşkan, sosyal medya kullanıcıları tarafından hayatı merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki İdris Nebi Taşkan kimdir? İdris Nebi Taşkan’ın sevgilisi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Menendez Kardeşler kimdir, yaşıyor mu? Menendez Kardeşler kimdir, yaşıyor mu? Haberi Görüntüle

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?

18 Ağustos 1997 yılında Beyoğlu’nda dünyaya gelen İdris Nebi Taşkan’ın küçük yaşta annesi ile babası ayrılmıştır. Ünlü oyuncu annesi ve kız kardeşi ile yaşamaya devam etmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra basketbol ile de ilgilenmektedir. İlk zamanlar profesyonel basketbol ile ilgilenen oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimi alıp dizi ve film sektörüne giriş yapmıştır. İlk defa ekranlara 2004 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile girmiştir. Bu başarısı ile adından söz ettiren ünlü isim, sonrasında Poyraz Karayel dizinde oynamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan “Zalim İstanbul” dizisinde de boy gösteren başarılı oyuncu, şimdilerde Baht Oyunları dizisinde Rüzgar karakterini canlandırmakta. İdris Nebi Taşkan’ın hayranları tarafından merak edilen bir diğer özelliği ise burcu… Ünlü oyuncunun burcu aslan ve kendisi 1.90 boyunda.

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMİNLE BİRLİKTE?

Ekranların en sevilen yakışıklı ve çekici oyuncusu İdris Nebi Taşkan’ın rol aldığı Zalim İstanbul dizisinde tanıştığı  rol arkadaşı olan Simay Barlas ile aşk yaşamaya başladılar ancak 2020 yılında  çift anlaşamadıkları öne sürerek ayrıldı. Ünlü oyuncunun şu an bir birlikteliği bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading