Mevlana İdris kimdir? Mevlana İdris Zengin kaç yaşında, neden öldü?

Mevlana İdris kimdir? Mevlana İdris Zengin kaç yaşında, neden öldü?

Mevlana İdris, hayatını kaybetti. Birçok dergi ve gazetede şiir, hikaye ve denemesi yayımlanan yazar Mevlana İdris Zengin'in vefat haberini kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Mevlana İdris kimdir? Mevlana İdris Zengin kaç yaşında, neden öldü?

Kimdir

25.04.2024, 12:22

Mevlana İdris Zengin vefat etti. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette yazar Mevlana İdris'in hayatını araştırmaya başladı. Diriliş, Dergah, Albatros gibi birçok dergi ve gazetede yazıları yayımlanan Zengin'in öldüğünü, kardeşi Salih Zengin sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Mevlana İdris kimdir? Mevlana İdris Zengin kaç yaşında, neden öldü?

MEVLANA İDRİS ZENGİN KİMDİR?

Mevlana İdris, 1966 Kahramanmaraş Andırın'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Mevlana İdris'in asıl adı Mevlana İdris Zengin’dir. 

Pek çok çocuk kitabı bulunan yazar Mevlana İdris, çocukların eğitim ve zekâ gelişimine faydalı olacak birçok eser hazırladı.  Kitapları, çocuk okuyucular tarafından okunan ve ailelerin de tercih ettiği eserler arasında yer aldı. 

Kitapları genellikle, 3-5 yaş, 6-8 yaş, aralığındaki çocukların düzeyine uygundur. Araştırma ve İnceleme konularında eserler hazırlayan Mevlana İdris, İstanbul’da yaşıyordu.

MEVLANA İDRİS ZENGİN KAÇ YAŞINDA, NEDEN ÖLDÜ?

Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin, yaşadığı kalp rahatsızlığından sonra ameliyat oldu. Bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Mevlana İdris, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading