Tiktok fenomeni Berkay Roseis kimdir? Berkay Roseis kiminle sevgili?

Tiktok fenomeni Berkay Roseis kimdir? Berkay Roseis kiminle sevgili?

Berkay Roseis kimdir? Tiktok fenomeni Berkay Roseis kiminle sevgili? Tiktok fenomenlerinden olan Berkay Roseis hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kimdir

06.03.2024, 04:23

Tiktok camiasının tanınan isimlerinden olan Berkay Roseis, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Berkay Roseis kimdir? Tiktok fenomeni Berkay Roseis kiminle sevgili? İşte merak edilen soruların yanıtları…

BERKAY ROSEİS KİMDİR?

Sosyal medyanın gözde uygulamalarından biri olan Tiktok’un ünlü isimlerinden biri Berkay Roseis oldu. Sosyal medya kullanıcılarının beğenerek takip ettiği ünlü fenomen Berkay, uygulamanın en çok içerik üreten kişilerinden biri. 2000 yılında Ankara’da dünyaya gelen Berkay Roseis, açtığı bir canlı yayında Aslan burcu olduğunu belirtmişti. Arabalara karşı ekstra bir ilgisinin de olduğunu söyleyen ünlü fenomenin şu an bir sevgilisi yok.

BERKAY ROSEİS NERELİ VE BOYU KAÇ?

Aslen Ankaralı olduğunu belirten başarılı içerik üreticisi Berkay Roseis, İstanbul’da ikamet ediyor. Tiktok platformunda bir çok başarıya imzasını atan başarılı sosyal medya fenomeni isimin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise boyu ve kilosu oldu. 1.78cm uzunluğunda olan başarılı isimin kilosu ne yazık ki bilinmiyor.

BERKAY ROSEİS TİKTOK HESABI

Ünlü fenomen Berkay Roseis'in Tiktok hesabında 210K takipçisi bulunmakta. Hesabının adı ise berkay.roseis

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading