TRT1 Bir Sevdadır Tufan kimdir, gerçek adı ne? Ekin Mert Daymaz kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

TRT1 Bir Sevdadır Tufan kimdir, gerçek adı ne? Ekin Mert Daymaz kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

TRT 1'in yeni dizisi "Bir Sevdadır" bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Bir Sevdadır dizisinin başrol oyuncularından Tufan karakteri vatandaşlarca merak ediliyor. Peki TRT1 Bir Sevdadır Tufan kimdir, gerçek adı ne? Dizi tutkunlarından yakından tanıdığı isim Ekin Mert Daymaz kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Kimdir

19.05.2024, 15:40

Yayın hayatına bu akşam ilk bölümüyle birlikte başlayacak olan "Bir Sevdadır" dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Bir Sevdadır dizisinin başrol karakterlerinden Tufan karakteri kimdir? Tufan'nın gerçek hayattaki adı ne, kaç yaşında, boyu kaç?  "Bir Sevdadır Tufan'ın gerçek adı Ekin Mert Daymaz'dır. Peki  Ekin Mert Daymaz kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

2 Aralık 1990'da Hollanda'nın Arnhem kentinde dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz aslen Sivaslı bir ailenin çocuğudur. Ekin Mert Daymaz Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. 2016 yılı itibarıyla 3 televizyon dizisinde oynamıştır. Oyunculuğa adım attığı dizi olan Not Defteri erken final yapmıştır.

EKİN MERT DAYMAZ'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Oyunculuğa hız kesmeden devam eden Ekin Mert Daymaz, ertesi yaz, Çilek Kokusu dizisinde Volkan Mazharoğlu karakteriyle tekrar ekranlara gelmiştir. Daha sonra ise 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol aldı. Başrol oyuncusu olduğu bu dizi, 11 Temmuz - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında sürekli olarak gününün en çok izlenen programı oldu. 2022'de TRT 1'de yayımlanan Seni Kalbime Sakladım adlı dizide Civanmert Korkmaz karakterini canlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Kimdir


Loading