Yandex Metrica

Wednesday Addams kimdir, nereli ve kaç yaşında? Wednesday Addams'ın gerçek adı ne?

Wednesday Addams kimdir, nereli ve kaç yaşında? Wednesday Addams'ın gerçek adı ne?

Netflix'te çıktığı gün rekorlar kıran Wednesday dizisini izleyenler, Wednesday Addams kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularını araştırmaya başladı. Peki Wednesday Addams'ın gerçek adı ne?

Kimdir

21.05.2024, 16:08

Netflix'te 23 Kasım'da izleyiciyle buluşan Wednesday dizisi yeni rekorlara imza atmıştı. Yeni rekorlar sonrası Wednesday Addams'ın kim olduğu merak edildi. İzleyiciler Wednesday Addams kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularını aramaya başladı. Peki Wednesday Addams kimdir? Wednesday Addams'ın gerçek adı ne? 

WEDNESDAY ADDAMS KİMDİR? 

Wednesday dizisinin ana karakteri Wednesday Addams, ABD'nin New York kentinde bir karikatür serisi olarak başladı. 

Daha sonra 1991 yılında filmi çıkan karakterin 23 Kasım 2022'de Netflix'te dizisi çıktı. Wednesday Addams kimdir sorusunu araştıran izleyiciler Wednesday karakterine hayat veren Jenna Ortega ismiyle karşılaştı. 

WEDNESDAY ADDAMS NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Diziyi izleyenler Wednesday Addams kimdir ve kaç yaşında sorularını araştırmaya başladı. Peki Wednesday Addams kimdir ve kaç yaşında? 

Wednesday karakterini canlandıran Jenna Ortega, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 27 Eylül 2022'de dünyaya geldi. 20 yaşında olan Jenna Ortega Netflix'te yayınlanan Wednesday dizisinde Wednesday Addams karakterini canlandırıyor. 

WEDNESDAY ADDAMS'IN GERÇEK ADI NE? 

Çıktığı gibi rekorlar kıran Wednesday'ın başrol oyuncusunun gerçek adı merak ediliyor. Peki Wednesday Addams'ın gerçek adı ne? 

Wednesday Addams'ın gerçek adı Jenna Ortega olup daha önce The Fallout, Çığlık 5 gibi filmlerde de oynamıştır. 

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde doğan Jenna Ortega 2002 doğumlu olup 20 yaşındadır. 

Habere Tepki Ver

6

1

3

0

0

1

0

0


Loading