Yandex Metrica

Sitede Ara

Kimse 55 yaşında olduğuna inanmadı! Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in yeni yaş pozu nefes kesti!

Kimse 55 yaşında olduğuna inanmadı! Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in yeni yaş pozu nefes kesti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 55 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı Lopez yeni yaşını sosyal medya hesabından mayolu pozlarıyla kutladı. Sevenlerine duygu dolu paylaşımda bulunan ünlü şarkıcının yeni yaşı sosyal medyada viral oldu.

Yaşam

25.07.2024, 16:09

On The Floor, Ain't Your Mama,  Dance Again, Get Right, Booty gibi şarkıları seslendiren düyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 55 yaşına girdi.  2022 yılında dünyaevine giren ünlü şarkıcı Ben Affleck ile ayrılacağı gündeme bomba gibi düşmüştü.  Son dönemlerde sık sık tartışma yaşayan ve evliliklerinde huzursuzluk yaşayan çiftin birlikte yaşadığı malikaneyi satışa çıkardığı iddia edildi. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

MAYOLU POZU VİRAL OLDU

Ünlü şarkıcının evliliğinin ikinci yıl dönümünde ise  55 yaşına girdi. Ünlü şarkıcı, doğum gününe özel beyaz mayolu pozunu sevenleriyle paylaştı. 

Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler tanıyamadı! Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler... Haberi Görüntüle

LOPEZ'DEN DUYGULADNIRAN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Lopez sosyal medya hesabından, "Bu benim... Şimdi" dedi. Sonrasında ise ünlü şarkıcı doğum günü pastasıyla poz vererek, "Dün gece ve bu sabah dünyanın her yerinden doğum günü dileklerini, güzel videolarını ve gönderilerini görüyorum. Güldüm, gülümsedim, biraz gözyaşı döktüm. Gerçekten dünyanın en iyi, en harika hayranlarına sahibim. Ne kadar duygulandığımı ya da hepinizin hayatımın bir parçası olduğunuz için ne kadar şanslı olduğumu asla ifade edemezdim. Çok teşekkür ederim." dedi.

Hayranlarına yanında olduğu için teşekkür eden ünlü şarkıcı Lopez, "Bunca zamanı birlikte geçirdiğimize inanmak çok zor. Burada oturmuş en sıradışı yolculuğu düşünürken kendimi hâlâ aynı kız gibi hissediyorum; enerji ve cesaret dolu, dışardan tüm dünyayı kapmaya hazır ve yine de çok hassas, kırılgan ve bazen korkmuş ama her zaman dolu içten. Ailem ve arkadaşlarımın yanı sıra, iyi ve zor zamanlarda hep yanımda oldunuz. İlginiz, anlayışınız, sadakatiniz ve en önemlisi sevginiz için teşekkür ederim. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler... Her zaman..." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading