Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırıkkale'de trafik kazası! Çok sayıda yaralı var: Vali Makas'tan açıklama

Kırıkkale'de trafik kazası! Çok sayıda yaralı var: Vali Makas'tan açıklama

Kırıkkale'de minibüs ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı. Bir kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Gündem

30.05.2024, 02:02

Kırıkkale-Kırşehir kara yolu Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda minibüs ile otomonil çarpıştı. Kazada biri ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen ekipler, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.

Yolun Kırşehir istikameti bir süre trafiğe kapanırken araçların yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı. 

Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar cezaevine girecek mi? Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar... Haberi Görüntüle

1'İ AĞIR 22 YARALI

Hastanede yaralıları ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Makas, kazada 22 vatandaşın yaralandığını belirterek "Yaralılar Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Büyük geçmiş olsun. Bir ağır yaralımız var, inşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz diye Allah'tan temennide bulunuyoruz. Bütün ekiplerimizle hem yolun trafiğe açılması ivedi bir şekilde yerine getirildi hem de yaralılarımızın sevki gerçekleştirildi. Yeteri kadar doktorumuz ve sağlık personelimizle müdahaleyi de yapıyoruz. An itibariyle sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading