Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırkpınar başpehlivanlarından Milli Takım'a bozkurtlu destek!

Kırkpınar başpehlivanlarından Milli Takım'a bozkurtlu destek!

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılacak başpehlivanlar, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maçlık cezaya tepki göstermek ve milli takıma destek vermek amacıyla bozkurt işareti yaparak dayanışma mesajı verdi.

Spor

06.07.2024, 14:59

Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işaretiyle sevinen Merih Demiral'a UEFA tarafından verilen ceza, Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Başpehlivanlar, bu cezayı protesto etmek ve Demiral'a destek olmak amacıyla er meydanında bozkurt işareti yaparak toplu bir mesaj verdi.

Milli ara ne zaman bitecek? İşte Süper Lig'e dönüş tarihi ve 5. hafta programı... Milli ara ne zaman bitecek? İşte Süper Lig'e dönüş tarihi... Haberi Görüntüle

BAŞPEHLİVANLARDAN DESTEK

Başpehlivanlar, "A Milli Takımımıza başarılar dileriz" yazılı pankart açarak, milli takıma başarı dileklerini iletti. Pehlivanlar, bu pankartı açtıktan sonra hep birlikte bozkurt işareti yaptı. Seyircilere takdim edilen başpehlivanlar, böylece milli futbolculara moral vermeyi amaçladı.

Bu destek gösterisi Türkiye'nin spor camiasındaki dayanışma ruhunu ve milli değerlere bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Pehlivanların bu anlamlı hareketi, milli takımın motivasyonunu artıracak ve Merih Demiral'a verilen cezanın haksız olduğunu vurgulamak açısından önemli bir dayanışma ve birlik mesajı oldu.

Maçta bilincini kaybeden 27 yaşındaki futbolcu hayata gözlerini yumdu Maçta bilincini kaybeden 27 yaşındaki futbolcu hayata gözlerini yumdu Haberi Görüntüle

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ

Bu yıl düzenlenen 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Türkiye'nin en önemli ve köklü spor etkinliklerinden biri olarak devam ediyor. Baş boyunda güreşecek pehlivanlar seyirciye tanıtıldıktan sonra, ilk tur müsabakaları için sahaya çıkarken, diğer başpehlivanlar ise ikinci turu beklemek üzere dinlenme alanlarına geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading