Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kıvanç Tatlıtuğ kariyerine ara verdi! Yeni projeleri reddeden ünlü oyuncu nedenini açıkladı!

Kıvanç Tatlıtuğ kariyerine ara verdi! Yeni projeleri reddeden ünlü oyuncu nedenini açıkladı!

Kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu kez sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu kariyerine ara vereceğini ve yeni projeleri kabul etmeyeceğini duyurdu. 

Yaşam

26.07.2024, 13:06

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Aile, Yakamoz gibi dizilerde yer alan Türkiye'nin başarılı erkek oyuncularından olan 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını üzen bir haberi duyurdu. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

KARİYERİNE ARA VERDİ

Ünlü oyuncu 2 yıldır süren yoğun iş temposu nedeniyle ailesine vakit ayırmak istediğini ve dinlenmeye çekileceğini duyurdu. Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ve eşi Başak Dizer ile birlikte daha sık vakit geçirmek istediğini birlikte seyahat ederek Ocak ayına kadar herhangi bir projeyi kabul etmeyeceğini açıkladı. 

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için... Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için... Haberi Görüntüle

EŞİ VE ÇOCUĞUYLA VAKİT GEÇİRECEK

Kıvanç Tatlutğ'un oğlunun büyüme sürecinde yanında olmak istediği hiçbir anını kaçırmak istenediği öğrenildi. Ünlü oyuncunun Ocak ayından sonra ekranlara geri döneceği konuşulurken yeni döneme daha sağlıklı ve yenilenmiş bir şekilde hayranlarının karşısına çıkmak istediği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading