Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev şoku yaşanıyor. Ünlü oyuncu Müjde Uzman’ın dizinin yapımcısı Faruk Turgut ile tartıştığı iddia edilirken bu konuda kesin bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü?

Sinema / Dizi

27.09.2024, 16:35

Show TV ekranlarında yeni sezonunda yeniden izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman ile ilgili olarak hayranları üzen bir gelişme yaşandı. Önceki sezonda dizinin yapı taşları arasında gösterilen Alev karakterinin yapımcı Faruk Turgut ile arasının bozulduğu iddia edildi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde Apo'nun çocuğunu taşıyan Alev'in yeni sezonda senaryoda olmaması reytinglerinde düşmesine sebebiyet verdi.

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor? İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV NEDEN YOK?

Başrollerinde Evrim Alasya ile Barış Kılıç’ın oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda Apo'nun çocuğunu taşıyan Alev'in çocuğu doğururken ölmesi büyük üzüntü yarattı. Senaryoda büyük bir değişikliğe gidilirken bundan sonraki bölümlerde neler yaşanacağı şimdiden merak edilmekte.

Kızılcık Şerbeti Alev

Kızılcık Şerbeti hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Haberi Görüntüle

MÜJDE UZMAN AYRILDI MI?

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde doğum sancıları artan Alev, Abdullah'ı aramış ancak kendisine bir türlü ulaşamamıştı. Bu duruma oldukça içerlenen Alev, hemen bir uçak bileti ayarlayarak yurt dışına çıkmaya niyet etmişti. Dizinin yeni sezon fragmanında kaza geçiren Alev'in bebeğini doğurduğu ancak hayatını kaybetti söylendi.

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman’ın yapımcı Faruk Turgut ile tartıştıktan sonra diziden ayrıldığı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading