Köfteci Yusuf'tan 'Helal Gıda' oyunu: Bakın sertifikayı kimden almış

Köfteci Yusuf'tan 'Helal Gıda' oyunu: Bakın sertifikayı kimden almış

Numunelerinde çıkan domuz etiyle gündemi epey meşgul eden Köfteci Yusuf, yeni bir skandalın daha adresi oldu. Domut eti tespitine kadar "Helal Gıda" sertifikası olmayan firma, bu tarihten sonra alelacele üstelik özel bir firmadan sertifika almış. O firma hakkında da soruşturma başlatıldı.

Gündem

15.10.2024, 23:10

Köfteci Yusuf'tan alınan numunelerden domuz eti çıkmasının ardından tartışmalar aldı başını yürüdü. Kimi şirkete destek verirken kimi de Köfteci Yusuf'a bir daha adım atmayacağını söylüyor. Bazıları ise kime inanacağını şaşırarak şüyuu vukuundan beter deyip şirketin restoranlarından uzak durmayı tercih ediyor. 

Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı, sonra cinayeti işledi Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı,... Haberi Görüntüle

"HELAL GIDA SERTİFİKASI YOK"

Köfteci Yusuf'la ilgili iddialar birbirini kovalıyor. Bir başka iddia ise şirketin Helal Gıda sertifikasının olmadığı, domuz eti olayı patlak verdikten sonra alelacele sertifika aldığı üstelik bunu özel bir şirketten aldığı yönünde. Bu iddianın altını dolduran gelişme ise Helal Akreditasyon Kurumu'nun açıklaması. HAK'tan yapılan açıklamada Köfteci Yusuf'a kendileri tarafından düzenlenmiş herhangi bir belge olmadığı bildirildi. Açıklamada ayrıca belgeyi düzenleyen kuruluştan svunma talep edildiği ve yerinde denetim sürecinin başlatıldığını duyuruldu.

Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

"İZLERİ YOK ETTİ"

Şubat ayında numunelerinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'un 15 Ağustos 2024'te özel şirketten Helal Gıda sertifikası aldığı belirlendi. Bu arada Köfteci yusuf'un domuz eti skandalının ardından temmuz ayında Ankara deposunu kapatıp izleri yok ettiği iddia ediliyor.

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading