Yandex Metrica

Sitede Ara

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti!

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti!

Mersin'de bir şahıs boşanma aşamasındaki karısıyla konuşmak için gittiği evde 3 kişiyi katletti. Cinayetin ardından suç aleti ile birlikte olay yerinde yakalandı ve gözaltına alındı.  

Genel

25.07.2024, 13:50

Mersin’de damat dehşet saçtı. Eşini, kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurarak öldürdü. Katil damat cinayetin ardından suç aleti ile birlikte yakalandı. 

Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Haberi Görüntüle

EVDE RASTGELE ATEŞ AÇTI

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Musa Ö. (52) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi ile görüşmek için evlerine gitti. Evde rastgele ateş açan adam, aynı aileden üç kişiyi tek tek öldürdü. 

Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek çalışma! Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek... Haberi Görüntüle

EŞİNİ,  KAYINBABASI VE KAYNANASINI ÖLDÜRDÜ 

Görüşme sırasında çıkan tartışmada öfkesine hakim olamayan Musa Ö., tabancayla eşi Fatma Ö. ile kayınbabası İbrahim Avcı (56) ve kaynanası Elif Avcı'ya (54) rastgele ateş açtı.  Fatma Ö. ile İbrahim Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Elif Avcı ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli oldu! Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli... Haberi Görüntüle

OLAY YERİNDE YAKALANDI

Cinayetin ardından şüpheli Musa Ö., jandarma ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading