Yandex Metrica

Sitede Ara

Köpek savunucusundan itiraf: Dernekler, hayvanlar üzerinden para kazanıyor!

Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine katılarak 'Olay' çıkaran kadın, sosyal medyada yayımladığı bir videoyla 'Mama lobisi'ni deşifre etti. Derneklerin sokak hayvanları üzerinden para kazandığı gözler önüne serildi.

Gündem

19.07.2024, 18:50

Türkiye'de kronik bir hale gelen sokak köpekleri için mecliste, Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi son derece yüksek gerilim ile devam ediyor.

Bugüne kadar birçok vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına neden olan başıboş sokak köpekleriyle ilgili yürürlüğe girecek olan kanuna bazı hayvanseverler karşı çıkıyor.

TCG Anadolu'dan sonra dev proje: Milli Uçak Gemisi için geri sayım başladı! TCG Anadolu'dan sonra dev proje: Milli Uçak Gemisi için geri... Haberi Görüntüle

İTİRAF GİBİ KONUŞMA

Sosyal medya hesabından ağlayarak video çeken ve sokak köpeklerini savunan, yasanın da geri çekilmesini isteyen bir kadın, hayvanlar üzerinden para kazandıklarını itiraf etti.

Yayımlanan videoda şu ifadeler kullanıldı:

Yeter artık ya. Bazılarını tenzih ederek söylüyorum, hayvanların sırtından bu kadar para kazandınız zaten. Gelip haklarını da savunacaksınız, hepiniz. Diğer bütün derneklere ve gönüllülere de söylüyorum. Gerçekten bu işi hakkaniyetle yapan bütün derneklere, gönüllülere, herkese sesleniyorum. Bütün hak savunucularına sesleniyorum. Hepiniz bu hayvanları savunmak zorundasınız.

Hamile kadına öldüresiye dayak sonrası Bakan Göktaş'tan açıklama Hamile kadına öldüresiye dayak sonrası Bakan Göktaş'tan açıklama Haberi Görüntüle

'BENİ ÖLDÜRMEDEN HAYVANLARI ALAMAZSINIZ'

Sinirlerimiz bozuldu artık bizim. Biz günlerdir ne yaşadığımızı, ne yattığımızı, kalktığımızı hiçbir şey bilmiyoruz. Bunu AK Partililer izliyorsa da izlesinler. Beni öldürmeden hayvanları alamazsınız. Artık bizim sinirlerimizle, ayarlarımızla oynamayın artık, oynamayın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading