Yandex Metrica

Sitede Ara

Korkunç olay! Gece vakti denize girdi: Cesedi 4 saat sonra parçalanmış halde bulundu!

Kocaeli Kandıra'da arkadaşlarının uyarılarına rağmen gece saatlerinde denize giren 45 yaşındaki Ferhat Y. bir süre sonra gözden kayboldu. 4 saat süren arama çalışmasının sonucunda cansız bedeni, parçalanmış halde bulundu.  

Gündem

07.07.2024, 10:35

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Çalköy Seyrek Mahallesi'nde, arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y'den (45) bir süre sonra haber alınamadı. 

Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne olur? Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne... Haberi Görüntüle

PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmalarının ardından su yüzeyinde bir erkek cesedi bulan balıkçılar, yüzü ve vücudu parçalanmış haldeki cesedi kıyıya çıkarttı.

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

TEKNE PERVANESİ ÇARPMIŞ OLABİLİR!

Balıkçıların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tekne pervanesinin çarpması sonucu parçalandığı değerlendirilen cesedin bacağındaki lekeden Ferhat Y'ye ait olabileceği bildirildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading