Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Sitede Ara

Kötü koku cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da aranan genç adamın cesedi tesadüfen bulundu!

Kötü koku cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da aranan genç adamın cesedi tesadüfen bulundu!

Müge Anlı'nın programına ailesi tarafından başvuru yapılan Ahmet Topuz'un cesedi tesadüfen ormanlık alanda bulundu. Çevredekilerin kötü koku nedeniyle yaptıkları ihbar sonrasında ortaya çıkan ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Gündem

24.07.2024, 17:17

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar ormanlık alandan gelen kötü koku nedeniyle ekiplere ihbarda bulundu. Ormanlık alana gelen polis ve sağlık ekipleri ihbar sonrası bölgeye geldi. 

Kilit kapanacak demiştik! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 11 terörist öldürüldü! Kilit kapanacak demiştik! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 11... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'DA ARANIYORDU

Polis ekipleri hassas burunlu arama köpeği Zeyna ile birlikte ormanlık alanda arama yaptı. O esnada ise polis ve sağlık ekipleri ormanlık alanda erkek cesedi ile karşılaştı. 

Cesedin Müge Anlı'da aranan Ahmet Topzu'a ait olduğu incelemeler sonuucnda öğrenildi. 28 yaşındaki Ahmet Topuz'un censız bedeni ise Yenibosna Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı. 

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Haberi Görüntüle

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI 

Bir ay önce Ahmet Topuz'un annesi Fatma Topuz Müge Anlı'ya kayıp başvurusunda bulunmuş, Ahmet Tosun'un ise psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading