KPSS ön lisans başvuruları başladı mı, ne zaman 2024?

KPSS ön lisans başvuruları başladı mı, ne zaman 2024?

2024 KPSS için ön lisans düzeyinde başvurular başladı ve kamuya ilk kez atanacaklar için tercihler alınmaya başlandı. Adaylar, KPSS ön lisans başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri üzerinden veya "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden gerçekleştirebilirler. Peki, KPSS ön lisans başvuruları başladı mı, ne zaman 2024?

Gündem

13.06.2024, 10:26

Ön lisans mezunu olan adaylar, KPSS'ye girerek kamu kurum ve kuruluşlarına ilk kez atanacaklar için tercih başvurusunda bulunabilirler. KPSS ön lisans başvuruları 13 Haziran'da başladı ve 2 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurular, adaylar tarafından yapılabilir ve tercihlerini belirlemeleri için bu süreyi kullanabilirler. Peki, KPSS ön lisans başvuruları başladı mı, ne zaman 2024?

Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu? Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu? Haberi Görüntüle

KPSS ÖN LİSANS BAŞVURULARI BAŞLADI MI, NE ZAMAN 2024?

ÖSYM, belirli kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercihlerini alacak. Bu amaçla hazırlanan kılavuza, ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan ''http://www.osym.gov.tr'' adresinden erişilebilir. Ayrıntılı bilgiler ise 2024-KPSS Lisans Kılavuzunda bulunmaktadır. Adayların, kılavuzu titizlikle incelemeleri ve gereken bilgileri almak için bu kaynağı kullanmaları önemlidir.

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Münevver'in avukatı Rezan Epözdemir bir detaya dikkat çekti: Beni rahatsız etti! Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Münevver'in avukatı Rezan Epözdemir bir detaya... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Adaylar, 13 Haziran 2024 tarihinden itibaren başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla gerçekleştirebilecekleri gibi ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden de yapabilirler.

Son dakika... Kamuda üst düzey atamalar: Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Son dakika... Kamuda üst düzey atamalar: Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de... Haberi Görüntüle

KPSS ÖN LİSANS SINAVI HANGİ TARİHTE?

ÖSYM'nin 2024 KPSS takvimi yayımlandıktan sonra, önlisans düzeyindeki sınavın tarihi de belirlendi. Buna göre, KPSS ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading