Yandex Metrica

Sitede Ara

Kraliyet Ailesi'ndeki kargaşa hastalık dinlemedi! Kate Middleton kanserle savaşırken çocuklarını göremediği ortaya çıktı!

Kraliyet Ailesi'ndeki kargaşa hastalık dinlemedi! Kate Middleton kanserle savaşırken çocuklarını göremediği ortaya çıktı!

Ocak ayında uzun süre ortalardan kaybolan ve İngiltere'yi ayağa kaldıran prenses Kate Middleton'un kanser olduğu öğrenilmişti. Kate hastanede uzun bir süre tedavi altına alınarak ameliyat olmuştu. Ancak prensesin hastanede kaldığı süre boyunca üç çocuğu ile görüşmediği, çocukların hastaneye götürülmediği ortaya çıktı. 

Dünya

06.07.2024, 10:57

İngiliz Kraliyet ailesinin biricik gelini Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton kanserle mücadelesine devam ediyor. Ocak ayın karnından ameliyat olduğu ve uzun bir süre görülmeyene Kate Middleton'un öldüğüne dair spekülasyonlar ülkeyi ayağa kaldırmış, halk saraydan açıklama beklemişti. 

Fransa'ya Türk düşmanı Başbakan! Ankara Ermeni soykırımını tanımalı demişti! Fransa'ya Türk düşmanı Başbakan! Ankara Ermeni soykırımını tanımalı demişti! Haberi Görüntüle

KANSERE YAKALANMIŞTI

Kate Middleton'un kansere yakalandığının öğrenilmesinin ardından halk derin üzüntü duymuş Kraliyet Sarayı ise prensesin iyileşmesi için herkesi seferber etmişti. 

İsrailli faşist bakan yine sınırları zorladı: Mescid-i Aksa'da sinagog inşa edeceğiz! İsrailli faşist bakan yine sınırları zorladı: Mescid-i Aksa'da sinagog inşa... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARINI TEDAVİ SÜRECİNDE HİÇ GÖRMEDİ

Ancak kraliyet kaynaklarından alınan bilgiye göre Kate Middleton'un çocukları Louis, Charlotte ve George'yi hiç görmediği ortaya çıktı. Kraliyet yazarı Kate Nicholl, 42 yaşındaki prensesin annelerini ziyaret etmediği ve bunun bilinçli olarak yapıldığını açıkladı. 

Bu kararı prensesin aldığı, çocukların annelerini önlük içinde tüp ve monitörlere bağlı olarak görmesini istemediğini bu nedenle telefonla görüntülü olarak konuştuklarını açıkladı. 

Vanity Fair dergisine yapılan bir açıklamada çocukların annelerini en kötü haliyle görmedikleri belirtilirken, ''Prens ile Prenses'in evlerinde her şey o kadar normaldi ki, Kate hastanedeyken oğlu George başka bir okulun takımıyla rugby maçı yapıyordu.'' dedi.

 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading