Kübrasal öldü mü? Kübra Aykut intihar mı etti, öldürüldü mü?

Kübrasal öldü mü? Kübra Aykut intihar mı etti, öldürüldü mü?

Sosyal medyada Kübrasal adıyla tanınan ünlü TikTok fenomeni Kübra Aykut’un İstanbul’un Sultanbeyli ilçesindeki evinin 5. katından atlayarak intihar ettiği söylendi. Peki, Kübra Aykut neden öldü?

Gündem

26.09.2024, 16:15

Aralık ayı içerisinde "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendisine düğün yapan TikTok fenomeni Kübra Aykut’tan acı haber geldi. Sosyal medyada Kübrasal adıyla bilinen Aykut’un Sultanbeyli’deki evinin balkonundan atlayarak intihar ettiği belirtildi.

Aykut'un ölmeden saatler öncesinde "Kilo alamıyorum" diyerek paylaşım yapması ve evini temizlediği anlarını yayınlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi sonrasında olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Aykut'un cansız bedeni olay sonrasında adli tıp morguna kaldırıldı.

Kübra Aykut

Kafası karışık turistler! Camiyi gezen erkek turistler etek giydi! Kafası karışık turistler! Camiyi gezen erkek turistler etek giydi! Haberi Görüntüle

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Kübra Aykut, "Kubrasal" adıyla özellikle TikTok’ta çokça tanınıyordu. 26 yaşında olan Aykut İstanbul doğumlu ve Antalya’da yaşamaktaydı. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra, enerjik ve neşeli kişiliğiyle ön plana çıkıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading