19 Mayıs Athena konseri saat kaçta? Athena 19 Mayıs'ta İzmit'te nerede sahne alacak?

19 Mayıs Athena konseri saat kaçta? Athena 19 Mayıs'ta İzmit'te nerede sahne alacak?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Athena konser verecek. Athena konseri hakkında sevenleri internette araştırma yapıyor. Peki 19 Mayıs Athena konseri saat kaçta? Athena 19 Mayıs'ta İzmit'te nerede sahne alacak?

Kültür / Sanat

23.01.2024, 19:17

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için pek çok belediye konserler düzenliyor. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İzmit'te konser verecek. Athena grubunu sevenler araştırma yapıyor. Peki 19 Mayıs Athena konseri saat kaçta? Athena 19 Mayıs'ta İzmit'te nerede sahne alacak?

Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte yaşlandı? Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte ... Haberi Görüntüle

19 MAYIS ATHENA KONSERİ NEREDE VE SAAT KAÇTA?

Athena ve başka pek çok isim İzmit Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için etkinliklerde gençlerle buluşacak. 

Athena, Kocaeli Fuarı Güneş Sahne'de saat 21.00'de gençleri sevindirmek için sahneye çıkacak. İzmit Belediyesi tarafından yapılan konserde gençlere ikramlar verilecek. 

Athena, 19 Mayıs Perşembe günü saat 21.00'de Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi'nde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading