Astrolojide 8. ev neyi temsil eder? Astrolojide 8. ev konuları ne?

Astrolojide 8. ev neyi temsil eder? Astrolojide 8. ev konuları ne?

'Astrolojide 8. ev neyi temsil eder? Astrolojide 8. ev konuları ne?' soruları gündemde yerini aldı. Astrolojiyle ilgilenen insanlar, astrolojide 8. ev konuları hakkında araştırma yapıyor. Astrolojide 8. evin neyi temsil ettiği de merak ediliyor. Peki astrolojide 8. ev neyi temsil eder? Astrolojide 8. ev konuları ne?

Kültür / Sanat

07.04.2024, 19:54

Doğum haritasına bakan veya baktıran vatandaşlar, doğum haritasında bulunan evlerden biri olan 8. ev konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki astrolojide 8. ev neyi temsil eder? Astrolojide 8. ev konuları ne?

Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi? Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap... Haberi Görüntüle

ASTROLOJİDE 8. EV NEYİ TEMSİL EDER?

Doğum haritası yorumlanırken astrolojide 8. evin neyi temsil ettiği ve 8. ev konuları hakkında bilgili olmak gerekmektedir. Astrolojide 8. ev; yeraltı kaynaklarını, bilinmeyenleri ve ölümü temsil etmektedir. 8. ev mecazi anlamda ölüm ilgili bir bölümdür. 8. ev, sahip olunan ve kendimize ait kaynakları gösteren 2. evin karşıtıdır. Eşin veya ortakların parasını, miras, sigorta, vergi, borçlar, nafaka ve paylaşılan kaynakları 8. ev burcu konu edinir. 

2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu Haberi Görüntüle

8. EV KONULARI NE?

Ölüm
Bilinmeyenler
Miras
Ortakların ve eşin parası
sigorta
Borçlar
Nafaka
Paylaşılan kaynaklar

8. evin sahibi Akrep Burcu'dur. Yönetici gezegeni de Plüton ve Mars'tır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading