Athena konseri saat kaçta, nerede? 30 Ağustos Ankara Athena konseri ücretsiz mi?

Athena konseri saat kaçta, nerede? 30 Ağustos Ankara Athena konseri ücretsiz mi?

Athena, 30 Ağustos Zafer Bayramı için Ankara'da sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılında birçok ünlü farklı şehirlerde konser verecek ve kutlamalar düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ülkede coşkuyla kutlanacak. Peki Athena konseri saat kaçta, nerede? 30 Ağustos Ankara Athena konseri ücretsiz mi?

Kültür / Sanat

13.03.2024, 10:59

Athena, 30 Ağustos Zafer Bayramı için Ankara'da konser verecek. Ülke çapında birçok yerde etkinlikler gerçekleştirilecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılında yapılacak olan konserler ve etkinlikler gündemde yerini aldı. Peki Athena konseri saat kaçta, nerede? 30 Ağustos Ankara Athena konseri ücretsiz mi?

2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu Haberi Görüntüle

ATHENA KONSERİ SAAT KAÇTA, NEREDE?

Athena konseri, 30 Ağustos Salı akşamı, saat 20:00'da Gençlik Parkı, Ankara'da düzenlenecek. 

Gençlik Parkının adresi: Doğanbey Mahallesi, Talatpaşa Blv No:38, 06050 Altındağ/Ankara

Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte yaşlandı? Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte ... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS ANKARA ATHENA KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yapılacak olan Athena konseri ücretsiz olacak. 30 Ağustos Athena konseri Ankara Gençlik Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi? Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÖNEMİ NEDİR?

30 Ağustos Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanmış olan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl kutlanmaktadır. 30 Ağustos Zafer Bayramı ulusal bayramlardan bir tanesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading