Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu formülü uygulayan zengin oluyor! Cübbeli Ahmet Hoca açıkladı

Bu formülü uygulayan zengin oluyor! Cübbeli Ahmet Hoca açıkladı

Cübbeli Ahmet Hoca geçim sıkıntısı çeken Müslümanlar için bol rızık, refah ve zenginliğin formülünü açıkladı.

Kültür / Sanat

19.03.2024, 22:13

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca nâmıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, darlık içinde bulunanlara bol rızka ulaşmanın sırrını açıkladı. Geçim sıkıntısı çeken Müslümanların, söylediği formülü uygulaması halinde büyük bir bolluğa erişeceklerini, Allah'ın onları rızka boğacağını bildiren Cübbeli Ahmet Hoca, bu sözüne delil olarak Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.) bir Hadis-i Şerif'ini hatırlattı. 

İlk Müslümanlardan ve daha hayattayken cennetle müjdelenen sahabelerden Abdullah ibn-i Mes'ûd'un bu konuda Peygamber'den nakille bir müjde verdiğine işaret eden Cübbeli Ahmet Hoca, Kur'an-ı Kerim'deki 96 ayetlik Vâkı'a Sûresi'nin  önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"İbn Mes'ud ölüm döşeğinde dedi ki, 'Ben Resulallah'dan (s.a.s.) işittim; her gece Vâkı'a Sûresi'ni okuyana fakirlik ebediyen isabet etmez... Ama her gece okuyacaksın. Ben de kızlarıma bunu vasiyet ettim, kızlarım da bunu her gece okuyorlar, hiçbiri hiç kimseye muhtaç olmadı' dedi."

PARAYI KOYACAK YER BULAMAZSIN

Vâkı'a Sûresi'nin bir de duası olduğunu ifade eden Ahmet Mahmut Ünlü, şu ifadeleri kullandı: "Bir oturuşta 41 kere okursa rızık başta olmak üzere ne kadar talebi varsa gerçekleşir, diyor kitap. Hele ki peşpeşe 40 gün boyunca her gün 40'ar kere okunursa... Parayı koyacak yer bulamazsın. O kadar zengin olursun. Hem yorulmadan hem de haramlara karışmadan... Bol bol helal rızıklar ihsan edilir."

"İmam Rufaî Hazretleri, rızıkların celbi için bir duadan bahsediyor. İsm-i âzâm bu duada gizlidir. İşine gideceksin tabii ki. Ama duaya da devam edeceksin. Oturduğun yerden para gelmiyor. Hem çalışacaksın hem Vâkı'a Sûresi'ne devam edeceksin. Bu sûreyi hanımlara öğretmek daha faziletlidir. Çalışmayan hanımlar, kızlar evde Vâkı'a Sûresi'ni okursa Allah-u Teâlâ, onların kocasına, babasına ne verecek? Helal, bol rızık verecek, o da getirecek onlara ikram edecek. Bu nedenle 'kadınlarınıza özellikle öğretin' buyuruluyor. Vâkı'a Sûresi'ni Ahmed Rufaî Hazretleri'nin şu duasıyla birlikte okursanız parayı koyacak yer bulamazsınız."

AHMED RUFAİ'DEN İZÂ VAKIA DUASI

O KİTAPTA BÖYLE ANLATILIYOR

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Yasin Cüzü adlı kitabında Vâkı'a Sûresi'nin önemi ve ne şekilde okunması gerektiği şöyle anlatılıyor:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading