Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından; 2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahiplerini açıkladı.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 21:38

2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ödüllerin kime gittiğini duyurdu. 

Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi? Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap... Haberi Görüntüle

"İLİM VE KÜLTÜR İNSANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkıları ve başarılarıyla Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılı gururunu taçlandıran, 2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi sanatçılarımızı, ilim ve kültür insanlarımızı tebrik ediyorum. Vefa Ödülü sahibi insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı yaşadı... MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı... Haberi Görüntüle

MÜZİK ÖDÜLÜ EMEL SAYIN'IN OLDU

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne; bilim alanında Süleyman Uludağ, kültür alanında Ali Birinci, müzik alanında Emel Sayın, resim alanında İlhami Atalay, Karikatür alanında Hasan Aycın, sinema alanında Sami Şekeroğlu, dijital sanat alanında Refik Anadol, mimari alanında Sinan Genim ve edebiyat alanında Nazan Bekiroğlu layık görüldü. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading