Stalin'e Türkleri katlettiren güç Yahudilerdi: Alev Alatlı'dan sansasyonel paylaşım

Stalin'e Türkleri katlettiren güç Yahudilerdi: Alev Alatlı'dan sansasyonel paylaşım

Ünlü Türk filozofu Alev Alatlı, Bolşevik Devrimi'nin planlayıcısı ve uygulayıcısı olan, aynı zamanda Lenin ve Stalin dönemlerinde Sovyetler Birliği'ni tepeden tırnağa kontrol eden Yahudilere ilişkin çarpıcı bir paylaşıma imza attı.

Kültür / Sanat

15.02.2024, 01:17

Türkiye'nin en ünlü yazarlarından tarihçi-filozof Alev Alatlı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla bir anda gündeme oturdu. Rusya'daki Bolşevik Devrimi'nin planlayıcısı ve uygulayıcısı olan Yahudilerin Sovyetler Birliği döneminde ülkeyi yöneten yegane grup olduğuna işaret eden Alatlı, dünya genelindeki Yahudi karşıtlığını da yine Yahudilerin körüklediği gerçeğine İsrailli Profesör Israel Şahak'ın satırlarıyla dikkat çekti. 

Lenin ve Stalin döneminde kabinenin çoğunluğuna sahip olan Rus Yahudileri, Türklere yönelik sürgün ve soykırımları organize eden yegane güçtü.

İşte Alev Alatlı'nın binlerce kez paylaşılan o mesajı:

MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı yaşadı... MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı... Haberi Görüntüle

YAHUDİ KARŞITLIĞINI DA ONLAR KÖRÜKLEDİ

Dinleyin!
İsrailli insan hakları eylemcisi Prof. İsrael Şahak, Sovyetler Birliğinde açığa çıkan Yahudi-karşıtlığının asıl nedeninin, ÇEKA, GPU, NKVD, OGPU ve KGB gibi gizli polis teşkilatlarındaki Yahudiler ve bu kuruluşların on milyonlarca insanın ölümü ile sonuçlanan ‘temizlik’ harekâtları olduğunu yazıyor. 

ÇEKA, GPU, NKVD üçlüsündeki her on kıdemli görevliden altı tanesi Yahudi, iki tanesi Rus, bir tanesi Ukraynalı, diğeri de Litvanyalı’ydı. Yahudiler, kıdem olarak da Rusların üstündeydiler. 1917’de 'Karşı-devrim ve Sabotajla Mücadele Olağanüstü Komitesi' olarak kurulan ÇEKA, yıllar içinde SSCB’ye bağlı tüm Türk cumhuriyetlerin siyasi ve askeri yönetimlerinin üzerinde olan OGPU’ye evrildi.

Stalin’in 'Islah Edici Çalışma Kampları' dediği gulagları kuran ve yöneten OGPU’ydu.

Israel Şahak (Shahak)

Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte yaşlandı? Cem Yılmaz’ın yaşlanma süreci şoke etti! Ünlü oyuncu kaç saatte ... Haberi Görüntüle

HASİDİK HAREKETİN FANATİZMİ 

Filistin’de şahit olduğumuz habâset, “Yahudi tasavvufunun devamı ve yozlaşması olan Hasidi hareketinin Yahudi-olmayanlara karşı tutumudur. Hasidizm, halen yaşayan bir harekettir. ‘Kutsal haham’larına fanatik bir biçimde bağlı olan yüz binlerce aktif müridi vardır. Dahası, bu ‘kutsal haham’ların bazıları İsrail’de siyasi parti liderlerinin ve ordunun yüksek kademelerinin üstünde de hayli etkilidirler.” 

Habbad hareketinin ünlü temel kitabı Hatanya’ya göre Yahudi-olmayan insanların tümü, bütünüyle şeytani yaratıklardır; ‘fıtratlarında iyi olan hiçbir şey yoktur.' Yahudi-olmayan bir embriyo, Yahudi embriyodan niteliksel olarak da farklıdır. Yahudi-olmayanların varoluşları ‘fuzûli’dir, çünkü yaratılış sadece Yahudiler için gerçekleştirilmiştir. Bu bağlamda, bilin ki, Hatanya’nın Yahudi-olmayanlara ilişkin sözleri ve yazıları Nazilere taş çıkarır.

MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı yaşadı... MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı... Haberi Görüntüle

BOLŞEVİK EKİBİ TESADÜFEN KURULMADI

Benim gençliğimde Karl Marx’ın Alman-Yahudisi olduğu bilinir, ancak Lenin (Vladimir Ulyanov) de dahil olmak üzere Rusya’yı 1917-20 yılları arasında yönetenlerin çoğunun Yahudi olmuş olmalarına özel anlamlar yüklenmezdi.

Şimdi artık, Kızıl Ordu’ya kumanda eden ve bir süre Sovyet dış işlerini yürüten Leon Trotsky’nin asıl adının Lev Bronstein, Bolşevik Parti Genel Sekreteri ve Merkez İcra Komitesinin başkanı Yakov Sverdlov’un, Solomon; Komünizmi dünyaya ihraç etmekle görevli Komünist Enternasyonel’in (Komitern) başkanı Grigori Zinoviev’in, Radomyslsky; basın komiseri Karl Radek’in, Sobelsohn; dış işleri komiseri Maxim Litvinov’un, Wallach; Lev Kamenev’in, Rosenfeld olmasının rastlantısal olmadığından bahsediliyor.

MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı yaşadı... MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı... Haberi Görüntüle

SLAVLARIN YAHUDİLER TARAFINDAN FETHİ

“Slav topraklarındaki Komünist Devrimi kısaca ‘Slavların Yahudiler tarafından fethi’ olarak özetlenebilir” cümlesinin sahibi, ‘Yahudi Tarihi, Yahudi Dini: Üç Bin Yılın Ağırlığı’ isimli (1994) kitabın yazarı Prof. İsrael Şahak. Polonya’da doğmuş, Belsen-Bergen toplama kampında iki yıl ölmemeyi başarmış, 1945’de Müttefikler tarafından kurtarılmasını müteakip İsrail’e göç etmiş kimya profesörü.

Yahudiliğin çeşitli veçhelerini inceleyen eserleri olan Şahak, aynı zamanda bir insan hakları eylemcisi. Gore Vidal, kendisinden “Büyük peygamberlerin sonuncusu değilse bile en yenisi” diye bahsediyor. Noam Chomsky’e göre “Dikkate değer bir iç-görü ve derin bilgi sahibi olan olağanüstü bir bilim adamı.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading