Yandex Metrica

Sitede Ara

Kurban bayramı İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İzmir'de Ankara'da kimin konseri nerede?

Kurban bayramı İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İzmir'de Ankara'da kimin konseri nerede?

Kurban bayramı İstanbul ücretsiz konserler 2024 | Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Pazar günü milyonlarca Müslüman kurban ibadetini yerine getirecek. Bayram nedeniyle sevilen sanatçılar da farklı mekanlarda sahne alacak. Bayramda konser ve etkinliklere gitmek isteyen vatandaşlar ise ücretsiz konserlerin olup olmadığını merak ediyor. İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da Kurban Bayramında kimin, hangi şarkıcının konseri var?

Gündem

14.06.2024, 09:13

2024 Kurban Bayramı tatili kamu personellerine 9 gün oldu. Okulların da kapanmasıyla tatili fırsat bilerek memleketlerinde bayramı geçirmek isteyenler yolla düştü. Kurban Bayramı'nı İstanbul, Ankara ve İzmir gübü kalabalık kentlerde geçirecek olan vatandaşlar ise kentte etkinlik ve aktiviteleri araştırmaya başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI İSTANBUL ÜCRETSİZ KONSERLER 2024

Kurban Bayramı'nda milyonlarca vatandaş kurban ibadetini yerine getirecek. İstanbul'da tatili geçirmek zorunda olan vatandaşlar ise kentte konser ve etkinlikleri araştırmaya başladı. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi bulunmuyor. Pek çok şarkıcı Kurban Bayramı'nda çeşitli mekanlarda ücretli olarak sahneye çıkıyor. İstanbul'da Kurban bayramında ücretsiz konserler bilgisine ulaşılamadı.

Adana Demirspor-Galatasaray maçı bu akşam mı? 31 Ağustos bu akşam hangi takımın maçı var? Adana Demirspor-Galatasaray maçı bu akşam mı? 31 Ağustos bu akşam... Haberi Görüntüle

İZMİR'DE, ANKARA'DA KİMİN KONSERİ VAR?

İzmir'de yaşayan vatandaşlar kent genelinde konser ve etkinliklerin olup olmadığını merak ediyor. İzmir'de Kurban Bayramı ücretsiz konserlerine dair internette detaylı bilgi bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading