Kurban Bayramı'nda TRUGO şarjı indirimli mi? TRUGO başka marka araçlara indirimli mi?

Kurban Bayramı'nda TRUGO şarjı indirimli mi? TRUGO başka marka araçlara indirimli mi?

Türkiye'nin en çok satan ve açık ara pazar lideri olan TOGG'un elektkli araç şarj uygulaması TRUGO'dan elektrkli araç sahiplerine bayram müjdesi geldi.Kurban Bayramı'nda TRUGO şarjı indirimli mi? TRUGO başka marka araçlara da indirimli mi? Kurban Bayramı'nda elektrkli araçları ile yola çıkmanın planını yapanlar şarj ücretlerini yüzde 50'ye varan indirimle daha az ödeyecek. TRUGO yüzde 50 indirim sadece TOGG marka araçlara değil TRUGO uygulaması üzerinden aracını şarj eden tüm elektkli araçlar için geçerli olacak.

Gündem

12.06.2024, 16:30

Kurban Baymramı öncesi elektrikli araç sahiplerini sevindiren açıklama TOGG'un şarj uygulaması olan Trugo'dan geldi. Trugo'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşım araç sahiplerini oldukça sevindirdi. 

İnsanlık tarihinin kara lekesi! Gazze'deki küçük çocuğu feryadı yürekleri dağladı: Bizim yaşadığımız hayat, hayat değil İnsanlık tarihinin kara lekesi! Gazze'deki küçük çocuğu feryadı yürekleri dağladı:... Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI'NDA TRUGO ŞARJI İNDİRİMLİ Mİ?

Trugo'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Kurban Bayramı tatili boyunca şarj ücreti yüzde 50'ye varan indirimli olacak. Trugo'dan yapılan açıklamada "Bayram boyunca Trugo istasyonlarında tüm elektrikli araç sahiplerini %50’ye varan indirim bekliyor." denildi.

İlk 9 ayda 3 büyük Avrupa ülkesinde zirvede yer aldı! Otomotiv alanında yeni bir ivme.. İlk 9 ayda 3 büyük Avrupa ülkesinde zirvede yer aldı!... Haberi Görüntüle

TRUGO İNDİRİMİ KAÇ GÜN?

Trugo yüzde 50'ye varan indirimden yaralanılacak günler hakkında da bilgi verildi. Açıklamada "İndirim 16 Haziran 00.00 ile 19 Haziran 23.59 arasında geçerli olacak." denildi. 

Amhar kimdir? Trump’ın etiketlediği Türk kim? Amhar kimdir? Trump’ın etiketlediği Türk kim? Haberi Görüntüle

TRUGO YÜZDE 50 İNDİRİM BAŞKA MARKA ARAÇLAR İÇİN GEÇERLİ Mİ?

Açıklamada tüm elektrikli araç sahiplerinin bu indirimden yararlanabileceği belirtildi.

Trugo İndirim.JPG

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading