Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor? 2 Ekim Kuruluş Osman yeni bölüm var mı?

Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor? 2 Ekim Kuruluş Osman yeni bölüm var mı?

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden Kuruluş Osman 6. sezon tarihi belli oldu. Yeni sezonda yeni oyuncularla kadroyu daha da sağlamlaştıran dizi, herkesi ekranları başına bağlayacak. Peki, Kuruluş Osman 6. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sinema / Dizi

30.09.2024, 10:31

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 6. sezonundan beklenen haber geldi. Yapımını Bozdağ Fi̇lm'in üstlendiği yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı efsane dizi Kuruluş Osman yeni bölümleriyle izlenme rekorları kıracak.

Başrollerinde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi Haziran ayında 164. bölüm ile sezon finali yapmıştı.

Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman

Yalı Çapkını ne zaman final yapıyor, 4. sezon olacak mı? Yalı Çapkını ne zaman final yapıyor, 4. sezon olacak mı? Haberi Görüntüle

KURULUŞ OSMAN 6. YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Burak Özçivit ile Özge Törer’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinin 6. sezon ilk bölümü 2 Ekim Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren ATV ekranlarında olacak.

Kuruluş Osman dizisinin 6. sezonu oyuncu kadrosunda; Ali Sürmeli, Özgür Çevik, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık, Ekin Mert Daymaz, Ali Önsöz, Erdem Şanlı, Taner Ertürkler, Yıldırım Gücük, Ekin Pasvanoğlu, Sonat Dursun ve Alkan Kızılırmak gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading