Yandex Metrica

Sitede Ara

Kuveytli şirket Ortadoğu ve Türkiye'de 2000 Starbucks çalışanını işten çıkartma kararı aldı!

Kuveytli şirket  Ortadoğu ve Türkiye'de 2000 Starbucks çalışanını işten çıkartma kararı aldı!

Kuveytli AlShaya Group, Ortadoğu ve Türkiye2deki Starbucks şubelerinde Gazze için başlatılan boykottan zarar gördüğünü ve işletmeyi olumsuz etkilemesi sebebi ile 2000 kişiyi işten çıkarma kararı aldığını açıkladı. AlShaya Group, ''Altı aydır süren zorlu ticaret koşullarının sonucunda (Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki) Starbucks şubelerimizde çalışanların sayısını azaltma yönünde üzücü ve zor bir karar aldık'' açıklamasında bulundu.

Dünya

12.05.2024, 22:03

Körfez Bölgesi'nin perakende devi olan, Ortadoğu ve Türkiye'deki Starbucks şubelerini işleten AlShaya Group, Gazze savaşı boykotundan dolayı Starbucks işletmelerinin olumsuz etkilendiğini, bu sebepten dolayı 2000 kişiyi işten çıkartacaklarını duyurdu.

Reuters'a açıklama yapan AlShaya Group'un toplam 50 bin kişiden oluşan ve çoğunun Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki Starbucks şubelerinde çalışan kişilerin yaklaşık yüzde 4'ünün işten çıkarmalarına başlandığı belirtildi.

ABD-Çin savaşı yükleniyor! Pekin'in Tayvan planı Pentagon'u harekete geçirdi: DEVGRU askerleri hazırlığa başladı ABD-Çin savaşı yükleniyor! Pekin'in Tayvan planı Pentagon'u harekete geçirdi: DEVGRU... Haberi Görüntüle

''STARBUCKS ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞANLARINI SAYISINI AZALTMA KARARI ALDIK''

AlShaya Group yaptığı açıklamada, ''Altı aydır süren zorlu ticaret koşullarının sonucunda (Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki) Starbucks şubelerimizde çalışanların sayısını azaltma yönünde üzücü ve zor bir karar aldık'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading