Yandex Metrica

Sitede Ara

Lazio'dan Beşiktaş'a Immobile cevabı! Soğuk savaş başlıyor

Lazio'dan Beşiktaş'a Immobile cevabı! Soğuk savaş başlıyor

Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani, Beşiktaş ile adı anılan Ciro Immobile'nin geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

10.07.2024, 18:49

Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarının ardından Lazio cephesinden açıklama geldi. Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani, Sky Italia'ya yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadıklarını belirterek, "Bugün Ciro için resmi bir teklif gelirse ve onun isteği ayrılmaksa kulüp bunu dikkate alacaktır. Ben çok pragmatik biriyim ve sadece gerçekler hakkında konuşurum" dedi.

Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'nden elendi Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a... Haberi Görüntüle

IMMOBILE LAZIO'NUN AYRILMAZ PARÇASI

Fabiani, açıklamasının devamında Ciro Immobile'nin Lazio için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu vurguladı. "Umarım Immobile Lazio'da kalır. Bugün Lazio'nun ayrılmaz bir parçası, bakalım önümüzdeki birkaç günde neler olacak. Bu konuyu koçla konuşacağım çünkü yaptığımız her şeyde onunla aynı fikirdeydik. Mevcut ve normal şartlarda kampa çağrılanlar arasında yer alıyor. Bakalım bugün ile yarın arasında bir şeyler değişecek mi? Ama şu anda kampa gitmek zorunda olanlar arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Maccabi Tel Aviv'den İstanbul'a gelecek mi? Beşiktaş tarafsız saha iddiaları için ne dedi? Maccabi Tel Aviv'den İstanbul'a gelecek mi? Beşiktaş tarafsız saha iddiaları... Haberi Görüntüle

SOĞUK SAVAŞ BAŞLIYOR

Bu açıklamalar sonrası Beşiktaş ve Lazio arasında Ciro Immobile transferi konusunda bir soğuk savaşın başladığı ve yıldız oyuncu için 2 kulüp arasında kalması yada transfer edilmesi konusunda bir rekabet oluştuğu izlenimi hakim oldu. Lazio'nun tecrübeli golcüsü Immobile'nin, İtalyan ekibindeki durumu ve Beşiktaş'a olası transferi, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading