LeBron James'ten iddialı açıklama: Kendimizi başarıya adadık

LeBron James'ten iddialı açıklama: Kendimizi başarıya adadık

Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü uzun forveti LeBron James, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki beşinci şampiyonluk için kararlı olduğunu vurgulayan James, takım arkadaşı Anthony Davis ile birlikte başarıya olan inançlarını dile getirdi.

Spor

09.07.2024, 16:10

LeBron James, takımın yaz dönemi boyunca serbest oyuncu transferinde fırsatları kaçırmasına rağmen, yeni sezona olan motivasyonlarını kaybetmediklerini belirtti. James, "Mükemmelliğe ve kazanmaya kararlıyız. Ben ve Anthony Davis, bu uğura her gün kendini adamış olan iki oyuncuyuz. Kendimizi bu başarıya ulaşabileceğimiz bir konuma getirebileceğimize her zaman inancımız tam" ifadelerini kullandı.

İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans... Haberi Görüntüle

YENİ HEDEFLER

Los Angeles Lakers, 2020'de kazandıkları şampiyonluktan bu yana aynı başarıyı tekrarlayamadı. 2023'te Batı Konferansı finallerine kadar yükselen takım, şampiyonluğu kazanan Denver Nuggets tarafından elenmişti. Geçtiğimiz sezon da aynı rakibe ilk turda veda eden Lakers, bu sezon daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Kırmızı şeytanlar 7 eksikle İstanbul'a geliyor: Fenerbahçeliler çok sevinecek! Kırmızı şeytanlar 7 eksikle İstanbul'a geliyor: Fenerbahçeliler çok sevinecek! Haberi Görüntüle

TAKIMA KATKILARI

39 yaşındaki yıldız oyuncu, bu yaz 101,3 milyon dolar değerinde iki yıllık bir anlaşma imzalayarak Lakers'ta kalmayı tercih etti. James'in bu hamlesi, takımın NBA'in yeni toplu iş sözleşmesinin ikinci apronu altında kalmasına yardımcı oldu. Bu da Lakers'ın finansal esneklik kazanmasını sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading